Ревюта на сайтове за запознанства

34
Добави коментар

Едва ли има българин, който редовно ползва интернет и да не е чувал или посетил GepiMe.com. На пазара е от 2006 и е първият сериозен сайт за секс запознанства. Казваме сериозен, защото от самото начало дизайнът беше добър, функционалността на ниво, а постоянните ъпдейти са показател за професионалното отношение на екипа към работата и към нас потребителите. Доказателство за това са и резултатите които показва проектът на Wisdom.bg. Последният дизайн на сайта изглежда така:

Над 750 000 потребителя са регистрирани в Gepime.com като около 35% са от София, 11% Пловдив, 9% Варна следвани от Бургас, Русе и Търново. Когато ние се регистрирахме имаше 4000 човека онлайн. Супер! Гепиме е единственият сайт за запознанства с по-раздвижена регистрация. Не, че е нещо кой знае колко иновативно, но на фона на другите скучни варианти е интересна, въпреки че сме виждали и по-бързи регистрации. Няма имейл валидация, която ние мразим, но има спам защита…

Навигационното меню предлага доста опции, но въпреки това е лесно за употреба. Имайте предвид, че по голямата част от Гепиме ползва Flash и е задължително да го имате инсталиран. Веднага щом се регистрирахме започнаха офертите. Това ни хареса. Straight to the point, без излишни „как си?“ и тем подобни. Все пак това е сайт за секс запознанства и няма за какво да се губи време.

Като потребител можете да създавате свои албуми със снимки и да записвате видеоклипове към профила си. Снимките могат да бъдат лични и публични, а клиповете можете да изпращате в съобщения към други потребители. Имате и опцията да пращате видео от YouTube, VBOX7, MetaCafe и DailyMotion. Добре е да не се ограничава потребителя в това отношение, както е в Аха, а добре знаем, че видеото като опция изобщо не присъства в Елмаз или Флиртчето. За съжаление, юзърите нямат право сами да си качват видео и аудио както в Импулс или Divanche.com. Затова пък, можете да прикачвате файлове от компютъра си към съобщенията.

Можете да виждате и то В РЕАЛНО ВРЕМЕ, кой ви посещава, кога получавате съобщение, кой ви харесва и т.н.т. Това означава, че не е нужно да презареждате страницата за да разберете кога имате ново съобщение или оферта за чат.

Преди време, наша позната бе решила да пуска собствен сайт за запознанства като се даде на хората възможност да се срещат в зависимост от това което им се прави в момента. 🙂 Гепиме вече предлага тази опция и ние много се радваме да я видим. Тук се минава на съвсем друго ниво комуникация, а не само див чат. Браво!!!

Дава ви се и възможност да определяте кой да вижда профилът ви, което ще спести време на всички, които не са във вашата желана категория а и на вас самите.

Платените услуги в Гепиме сякаш са единствените които си заслужават и за първи път не са ни чак толкова противни.

Ставайки VIP получавате следните допълнителни екстри:

Плаща се или чрез СМС или използвайки EPay.

Търсенето е единствено по рода си, като директно ви се дава възможност да видите броят на потребителите онлайн които ви интересуват и да разгледате техните профили. Преди време из сайта беше пълно с фалшиви профили. Но сега модераторите вършат доста добра работа. Ето ви и доказателство. Регистрирахме се с фалшива снимка и точно след 24 часа тя беше изтрита и ни уведомиха, че се приемат само лични такива. Сууупер!

На всичкото отгоре, имате и подробна статистика за всеки профил – колко писма получава, на колко отговаря, колко само чете, колко трие без да чете, и как го оценят редовните му събеседници.

Определено има интересни профили и снимки, но имайте предвид, че това все пак е сайт за секс запознанства и нецензурираните снимки се срещат доста често.

Ееее! Тъкмо търсехме готини профили и се натъкнахме на един фалшив:

Явно обаче ако сте VIP имате право да си слагате чужди снимки. 🙁

Както и да е, събрахме някои истински за вас:

Хммм… Направи ни впечатление, че мъжете са по-зрели в сравнение с другите сайтове за запознанства, а сякаш сладките мацки са лукс за сайта. Но, това е сайт за секс запознанства и въпреки че за мъжете не е проблем да си покажат физиономиите, дамите имат по-различно мнение.

Гепиме има и форум, който е силно посещаван и има доста интересни теми. Не звучи логично в сайт за запознанства да има такъв, но някак си не ни подразни.

Видео чата е хубаво нещо, но не ни впечатлява особено. Не бихме заменили истинския секс с виртуален, пък даже и ако имаме камери… Все пак е плюс. Има обаче други сайтове, като Person.com, които са на пазара от 15 години и отдавна предлагат и тази услуга. При това, тя винаги е била безплатна… Ако искате да ви гледат много хора има безброй начини да го постигнете.

Докато разглеждахме сайта ни направи впечатление, че от време на време става мнооого тромав… Да речем, че това е от нашите стари компютри, но пък GTA IV си върви чудесно 😉

Графата вицове присъстваща тук е ясна за всички и няма да я дискутираме.

Плюсове

– екстра дизайн
– голяма популярност
– добра търсачка
– функцията „какво искам да правя днес“
– малко фалшиви профили (поне на пръв поглед) и активни модератори
– индивидуална статистика за активността на потребителите
– възможност за изпращане на аудио и видео
– опция за ограничаване на профилите
– интересна регистрация
Минуси

– платени услуги (винаги ще сме против)
– сайтът е тромав на моменти

Контактна информация:

Как да се свържете с нас Въпреки, че сме сигурни, че от Уисдам ЕООД собственик на сайта много добре знаят как трябва да се публикува контактната информация има само това:

Телефони за контакти от 10:00 до 18:00 часа в делнични дни

Проблем със сайта0885288752

След кратко ровене из правилата за ползване ето и останалото:

Уисдам ЕООД
вписано в търговския регистър на Пловдивския окръжен съд по ф. д. 3284/2006 г., със седалище и адрес на управление
гр. Пловдив,
ул. „Капитан Райчо” № 65,
ет. 3, ап. 17
ЕИК 160063732

Gepime.bg е сайт от второ поколение. И за дизайн и за функционалност. Платените услуги са най-големият минус, както и на моменти претрупаността, която се получава. Сигурни сме, че сайтът постоянно ще се подобрява. Въпреки насочеността на сайта (секс запознанства), която не ни допада чак толковаа много (поне на някои от нас), ви го препоръчваме като едно добро място за забавление. 

Можете да посетите Gepime.com  ТУК