Six.Eighty.One | Мъжка и дамска мода

1
Добави коментар
goamen
goamen

    2013 година вече почука и влезе, за да донесе най-различни промени в мъжкия гардероб. Едни от тях ще бъдат изразени в цветовете. Разбира се, както може да се очаква, няма твърде радикални промени, така че, ако някой от вас, мъже, се е притеснил, то нека седне и чете лежерно. Нека видим обаче кои ще са модните цветове в мъжките дрехи тази година. Общо погледнато цветовете ще оформят един широк контраст между светли енергизиращи цветове и успокояващи неутрални цветове.

Смарагдена тениска 68one

    Нека да започнем с леките, нежни, релаксиращи тонове. Пенестото ще ни носи нежен полъх от разбиването на морските вълни по бреговете. Винаги можете да изглеждате добре в една семпла тениска в такъв нюанс. За привържениците на каки-цвета, това ще е един от добрите начини да го замените с нещо друго, сравнително близко и актуално. Нефритено зеленото и светло синьото ще са също част от тези свежи, ала и даряващи с успокоение, цветове. Това са два чудесни цвята, които могат да се имплементират добре от всеки мъж в неговия стил на обличане, стига, естествено, той да харесва тези по изискани и леки тонове. Смарагдовото е цветът на 2013 година. Мъж или жена, или дете – няма значение. Ако използвате този тон, то сте модерен! Използвайте го навсякъде: в спортните дрехи; в аксесоарите като шапка, шал; бижута и часовници и още по много начини. Експериментирайте!

Мъжка тениска 681 в 4 цвята – червено, оранжево, жълто и синьо

       А сега и енергизиращите цветове! Тези пролет и лято мъжете ще бъдат особено модни в ярко червеното. Силен и понякога немалко крещящ цвят е, но подходящо комбиниран изглежда чудесно. Продължавайки нататък по палитрата, стигаме до оранжевото, ала не плътното такова, а по-скоро светло, много свежо и жизнено. Стигаме до слънчогледово жълтото, което също ще бъде модерно тази година. Сложете един жълт панталон, комбинирайте го с риза в пенесто и вижте какъв нелош унисон ще се получи!

    Други топ цветове на 2013 ще бъдат лененото и мръсно бялото. А за старите привърженици на моряшките тениски, 2013-та ще бъде повече от благоприятна. Моряшкото синьо ще може да се носи свободно и с настроение!

    За финал, ако все пак сте мъж, който харесва твърдата консервативност, не се майте и на йота! Носете черно, носете бяло, носете сиво. Те винаги ще са на мода, без значение дали сме 2013-та или 2020-та!

 

 

 
 

Мъжки модни цветове на 2013 5.00/5 (100.00%) 6 votes