Six.Eighty.One | Мъжка и дамска мода

1
Добави коментар
goamen
goamen

Наближава 3-ти март! Един истински и изцяло български празник. А този 3-ти март сякаш има още по-силно значение и патос, имайки предвид настоящите събития в страната ни. За нас този ден също е специален, защото символизира и нашата 3-та годишнина, откогато основахме магазина и чудесната ни патриотична линия, с която да зарадваме както мъжете основно, така и дамите, а и децата. В нашите патриотични дрехи ние винаги сме се старали да направим най-доброто и най-забележителното. Така направихме патриотичните артикули на Христо Ботев, Васил Левски, Никола Вапцаров; Кановете Аспарух, Кубрат; Цар Самуил, Цар Симеон; тези с българското знаме и други, и други!

И така, по този случай решихме да направим един топ 10 на най-харесваните ни патриотични тениски досега. Ала няма да номерираме този път, защото всички са еднакво хубави и еднакво тачени от всички! Приятно разглеждане ви желаем!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И това дори не са всички.. Вижте ги тук: патриотични артикули. Очаквайте и намалението ни на всички български тениски! (Но засега ще го оставим в тайна..)

Топ 10 Патриотични тениски 5.00/5 (100.00%) 7 votes

3-ти мартнационални тенискипатриотичнитенискитениски българия