Доставчици на Обучение

3
Добави коментар

   Издаването на Ваучери за Обучение в Дистанционна форма вече е факт.
 
   Ако сте одобрени по „Аз Мога Повече“ за 2014-2015, е добре да побързате при избора на Доставчици на Обучение, тъй като одобрените кандидати са много и местата за записване за желани курсове като Икономика и Мениджмънт, Английски език, Френски език, Оперативно Счетоводство, Текстообработка и т.н., се запълват бързо. Всеки месец предлагащите обучения по „Аз Мога Повече“ Доставчици на Обучение, насрочват дати за стартиране на групи, но въпреки това е добре предварително да се свържете с някои Доставчици на Обучение, от които да изберете един, защото срокът на Уведомлението за Курс по „Аз Мога Повече“, който получавате от Бюрото по труда е  тридесет дни и ако не изберете от предлагащите курсове в Дистанционна форма Доставчици на Обучение, ще загубите правото на безплатно обучение за ключови компетенции или професионални курсове, които се предлагат от доста Доставчици на Обучение.
 
   Повечето Доставчици на Обучение предлагат курсове в Дистанционна или Смесена форма.
 
   Когато правите избора си при записване за Дистанционен курс, не е необходимо да избирате само измежду Доставчици на Обучение, които се намират във Вашия град, защото Дистанционното Обучение може да се осъществи от всяко едно място и поради тази причина няма значение от кой град са предлагащите дистанционни езикови или професионални курсове Доставчици на Обучение.
 
   Част от Езиковите курсове, предлагащи се от повечето Доставчици на Обучение са Френски, Английски, Немски и Испански език, всеки с продължителност 300 часа (100 часа на ниво). Отпуснатите от Европейския Социален Фонд средства за Безплатно Обучение по чужди езици при Доставчици на Обучение, покрива разходите за обучение, за три нива по (ОЕЕР) – Обща Европейска Езикова Рамка.  
 
   Освен езикови, Доставчици на Обучение, които работят по програма „Аз мога Повече 2014-2015“, предлагат и Професионални курсове като Обучение по Текстообработка, Маникюр и Педикюр, Икономика и Мениджмънт, Фризьорски курс, Електронна търговия , Оперативно Счетоводство по Аз Мога Повече за 2014 и 2015 и други. Някои от тях се предлагат от Доставчици на Обучение в Дистанционна форма, а други в смесена, защото има доста часове – практика при смесените курсове, която не може да се осъществи дистанционно.
 
   Има доста Доставчици на Обучение, които предлагат и курс Дигитални компетенции. Те са част от Ключовите компетенции, за които се издават Ваучери за Безплатно Обучение по „Аз мога повече 2014-2015“ и които се предлагат от голяма част Доставчици на Обучение.