Евтини матраци

1
Добави коментар
Iva82
Iva82

MиМ – Много изгодни Матраци!!!

МиМ  това е магазин за матраци!!!

В момента сте попаднали на нашия блог за съвети как да изберете комфортен матрак и да подобрите живота си.  Тук ще намерите една камара полезни ресурси от технически подробности до здравни ресурси за по добър сън. Това е сайт полезен за всички, които имат проблеми със съня, позитивните мисли или просто искат да обзаведат новия си дом по последен писък на модата и да се чувстват удобно.

Магазин за матраци

Нека да започнем с класификация на матраците:

– Като цяло тя зависи от типа на леглото за което са предназначени:  може да бъдат еднолицеви и двулицеви. Според марките може да изберете от матраците на Нани, Тед, Блян, Парадайс, Магнифлекс и други.  Ние лично сме твърдо за двулицевите на Тед, но за тях ви трябва подматрачна рамка.  Това не е проблем, защото може да си я купите почти без пари от борса за матраци МиМ , Бриколаж или Практикер. Само гледайте да не я изберете плътна за да може матракът да диша.

Самите  матраци си имат  нещо като калъф,  който е с цип и може да се сваля и да се пере. Много удобно се спи на тях,  всичко е чисто и свежо, а тялото си отпочиво много по-добре.

– Според материала от който са изградени може да бъдат от пенолатекс, латекс, дунапрен, пружини, надуваеми и модерни технологии.  Текстилът от които са изработени е много важен защото регулира телесната температура, изпотяването, проветривостта на матрака,  дори и неподвижността на спалното бельо.

– Има ортопедични и анатомични матраци.  Ортопедичните поддържат гръбначния стълб в правилна, естествена позиция и улесняване отпускането на ставите. Анатомичните предоставят пълно отпускане на мускулатурата и спомагане за правилно кръвообращение.

– Има и космически матраци – разработка на НАСА от „материала на бъдещето“ –  Memory Foam.  Е, вярно е, че са малко по-скъпички, но се продават навити на роло и може да си ги качите сами по стълбите, а после материала диша и ще карат много по-дълго. Поддава само в нзоната на натиск и когато спят двама човека не се огъва по средата.

– Матраците се продават с различна дебелина, добре е да е повече от 16 сантиметра, до 25-30 сантиметра, но това не е най –важното.

Все пак най-важното свойство на матраците е да са удобни, а това е индивидуално за всеки. Едни обичат да спят на твърдо, други на меко. Така, че добре дошли в разнообразието от Много изгодни Матраци на МиМ.