10 неща, които тя трябва да може

7
Добави коментар

10 неща, които тя трябва да може
12 Май 2009 / 13:30  |  Автор: papionka  | 

 | Категория:

Любопитно

,
Други

,
Смях

Жените имат цял списък с изисквания, на които мъжете трябва да отговарят. Да има стабилна професия, да е образован, да е джентълмен, да има хубава кола и тн. А какво предлагат те?

Достатъчно ли е една мацка да има големи цици? Бая хора тука ще кажат „Да“. Ама ние решихме да се направим на претенциозни и подготвихме едно списъче, с условия на които тя трябва да отговаря:

1. Да може да пие алкохол: Не казваме да жули по осем големи

уискита на вечер, но да не трябва да я носиш след една водка.

А и е хубаво, когато твоето момиче ти прави компания за по бира.

 

2. Да може да изкара три дни на палатка: Няма да ходите само по петзвездни хотел я! Малко приключенски дух от време навреме е много полезен. Ако спи на палатка 2-3 дни без да мрънка, намерил си жена, с която ще си изкарваш страхотни почивки.

3. Да има книжка. Поне колкото да прибере колата от Точка А до Точка Б, ако всички други са пийнали.

4. Да може да стегне чанта за петдневно пътуване за 30 минути. Някои жени искат две седмици преди да тръгнете на някъде да имате предначертана програма за всичко, което ще правите. Те стягат багаж три дни, мъкнат лекарства достатъчни за малка лечебница, дрехи за топло и студено време, към три рола тоалетна хартия, хранителни провизии, с които в случай, че ви сполети природно бедствие да оцелеете пет дни. Много е досадно.

5. Да сменя крушка. Ако няма мъж наоколо какво ще прави, на тъмно ли ще стои? А ако я научиш да отпушва тръби и да поправя колата цена няма да има.

6. Да знае кога какво да облече. Тя има в гардероба си както малка черна рокля, така и дънки и тениски. Обича да ходи и с маратонки, и с високи токчета. Може да бъде небрежно секси и убийствено елегантна, в зависимост от случая.

7. Винаги готова. Във всеки един момент може да я изненадаш с идея да отидете на басейн например. Това не трябва да е единствената причина да си направи кола маска. Жената на място само грабва банския и готово.

8. Да може да сготви нещо. Или най-малкото да знае какво мезе да нареже за ракията.

9. Да може да прекарва време без теб. Тя е твоето момиче, ако не ти звъни през минути, но винаги се радва да те чуе, когато ти й се обадиш.

10. Да може да прави свирка. Да не каже някой, че само за секс мислим, ама ако не иска да прави свирка, тази връзка ще бъде много трудна.

 spisanie.net

 

КЛЮЧОВИ ДУМИ

КОМЕНТАРИ