Езотерични свойства на кристалите

1
Добави коментар
Aleff
Aleff

В секция „Рецепти” ще ви предоставя различни методи за лечение с минерали и кристали. Вярно е , че само лечението е опасно, преди да престъпите към третиране на вашето тяло и организъм с естествени камъни, бъдете така добри първо да се консултирате с лекар.

Кожата често е повлияна от различни неблагоприятни фактори като замърсяване, акне , комедони, струпии и др. В такава една ситуация, неприятна не само за външният ви вид, но и като цяло на помощ идва един прекрасен минерал – Авантюрин. Предоставям ви следната рецепта:

„Кожата се почиства с чаша дъждовна вода, в която е престоял къс авантюрин една нощ. С такава вода се мие и изтощена коса.

Авантюриновата  вода стимулира кръвообращението и регенерацията на кожата. Идеалната комбинация е използва-нето й с талк на прах за масажно втриване. С нея се третират и напрегнати очи; положен върху засегнатите места, авантюринът действа болкоуспокояващо. Минералът защитава от състояния на страх, ако се държи продължително в ръка или се носи във вид на гердан. Поставен върху областта на сърцето, стимулира релаксацията.

Преди употреба е необходимо минералът да се измива. Оставя се да изсъхне без да се бърше.”

Съставил: Иван Митев

*Сайтът не поема отговорност за написаната рецепта.

Krasimir Kurtev

лечение с минерали и кристали, литотерапия, болкоуспокояващо, стимулира релаксацията

86 total views, 1 views today

социални мрежи