Спестете от отоплението с Daikin Altherma нискотемпературна термопомпа

15
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Спестете от отоплението с Daikin Altherma нискотемпературна термопомпа
24.10.2013 • 2091 прегледа 0 коментара

1
2
3
4
5

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Лятото вече свърши…. сутрин е студено и имате нужда от по-дебела дреха. Освен колко топло да се облечете има и други важни въпроси – как да стоплите Вашия дом. Отново високи сметки за електричество или парно отопление… А може би сте горди притежатели на нов дом и се нуждаете от система за отопление последен модел на техниката, която е лесна за ползване, с ниски разходи и щади околната среда.

Нашият отговор е един – Daikin Altherma нискотемпературна термопомпа. Тя ви осигурява комбиниран комфорт – отопление, гореща вода и възможност за охлаждане.

Как работят термопомпите?

Искаме да споделим една тайна. Термопомпите всъщност не произвеждат топлина. Те просто я пренасят от едно място на друго. Топлината има свойство да преминава от област с висока температура към област с ниска такава. На цената на малък електроразход термопомпите извличат топлина от околния въздух и я пренасят към вашия дом.

Навън температурата е под нулата, как термопомпата извлича топлина?

Няма нужда да се притеснявате, дори във минусови температури на въздуха има свободна топлинна енергия.

А как точно топлината влиза във Вашия дом?

Технологията никак не е сложна. Щом веднъж топлината се извлече от околният въздух се събира в топлообменници, подобни на тези на хладилниците, пълни с охладителна течност. След което топлината се вкарва в дома Ви.

Притеснявате се за разходите?

Ние знаем, че разходите за отопление са основна част от бюджета Ви, като причините за това са че повечето отоплителни системи ползват невъзстановими източници на енергия като газ или нафта. Именно заради невъзстановяемата си същност горивата повишават постоянно цените си.

С нискотемпературната термопомпа Daikin Altherma вече няма нужда да се притеснявате за това. Термопомпите използват възстановим източник на енергия, позволяващ да се поддържат ниски нива на електропотребление.

Използвайки Daikin Altherma термопомпа до 75% от топлината за вашия дом идва от енергия, усвоена от външната среда. Освен това тази топлина е безплатна и възстановима! Единственият ресурс, от който се нуждае термопомпата е електричество, сведено до минимални нива, далеч по-ефективно от решения, базирани изцяло на електричество.

Задайте си въпрос – защо да плащате за дърва и горива, когато можете безплатно да ползвате въздух за генериране на топлина?

Интересувате ли се? Вижте повече информация тук 

1
2
3
4
5

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай