Доставка на цветя от БГФлорист

1
Добави коментар

Доставка на цветя

Красивият букет е универсален подарък, защото аранжираните с вкус цветя са подходящи при всеки повод. Пожеланията на сватби и рождени дни, както и пожеланията за бързо възстановяване и успех ще бъдат по-ефектни, ако са придружени с букет цветя.

По-изгодна, а понякога и по-подходяща и оригинална е доставката на букета. Например, едно е да получите букета от вашия любим човек, а съвсем друго е изведнъж да го доставят директно до офиса, където всички сътрудници ще бъдат в състояние да оценят колко внимателен и грижовен е любимият ви.

Доставката на цветя има и много положителни страни. Освен ефекта на изненадата и изключителността на такъв подарък, ще си спестите необходимостта вашата любима да носи със себе си букета през цялата вечер на партито. Доставката на цветя е подходяща, ако букетът е за мъж (например, директно до дома или офиса). В тези случаи се запазва и анонимността на поръчителя, ако е необходимо. Поради популярността на тези доставки, както и голямата конкуренция в тази област, куриерските услуги в момента се извършват на високо професионално ниво, което е основен принцип за ефективност и мобилност. Ето защо, ако услугата следва да се извършва ефективно и навреме, то можем да бъдем напълно уверени в отличния резултат.

Обикновено, куриерската служба дава на клиентите гаранция за безопасност, цветята се доставят при условия, посочени в договора, и букетът от свежи цветя попада по възможно най-добрия начин в ръцете на адресата. Тези услуги са възможни всеки ден, особено през предпразничните и празнични дни, когато те са особено необходими. В допълнение към цветята куриерите могат да доставят ценни пратки, подаръци и т.н. А доставката се извършва във всички области и части на градовете.

Да разгледаме по-подробно процеса на доставка на букетите от създаването на заявката на клиента до доставката на цветята до адресата.

За заявка на букет трябва да се свържете с нас по телефона или интернет и да предявите желанието си за предоставяне на услугата. Операторът, който ще се свърже с вас, най-точно и по-подробно ще уточни вашите желания и препоръки по отношение на букета (разнообразието от цветове, количество, цвят, придружаващи пощенски картички, бележки, написани по желания), посочват се разходите и времето на доставка до получателя. След като е съставена заявката, операторът изпълнява поръчката. Опитните цветари правят букета, подходящ за празничния повод и избран от вас , предават го на куриерите, които от своя страна, в определените от клиента срокове, го доставят на получателя. По същия начин, се доставят и други подаръци , заедно с букетите – например, кошница с плодове, алкохол или меки играчки.

Що се отнася до времето на доставка, обикновено в големите градове, заради задръствания може да има проблеми с доставката (2-3 часа), особено в навечерието на празниците или през почивните дни, когато превозвачите са претоварени с поръчки. В този случай, по-добре е да се направи заявката предварително.
По този начин, вие сте 100% сигурни в резултата. В малките градове, разбира се, е по-лесно и в зависимост от разстоянието, доставката ще отнеме до 2 часа.

Като правило, за градовете доставката на букети, подаръци и цветя е безплатна , но за по-отдалечените места се заплаща минимална такса за допълнителни разходи, можете да добавите и красиво оформена картичка, за която текстът може да е записан при заявката или продиктуван на оператора.

Like this:

Like Зареждане…