GROHE Структури за вграждане за WC, биде и умивалник

1
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

Модерни пространства

Конзолните тоалетни чинии са предпочитани не само поради съвременният им вид, но и поради напълно практични причини: благодарение на тях, дори и най-малката баня изглежда визуално по-просторна, тъй като целият под остава свободен. Почистването е по-бързо и лесно може да се достигне до скритите ъгли и кантове.

 

Избор и гъвкавост

Независимо от големината и формата на банята, с Grohe Rapid SL Вие вече не сте ограничени между четирите стени. Благодарение на нашите разнообразни рамки за структури за вграждане, възможностите за оформление и дизайн на Вашата нова баня са безкрайни – единственото ограничение е Вашето въображение. Чрез изграждането на частични или пълни стени от гипсокартон, не само разделяте мокрото от сухото помещение, но и печелите допълнително пространство за инсталиране на умивалник и биде, а нашите структури за ъглов монтаж предоставят решения за инсталация в ограничени пространства.

 

Лесна инсталация

Независимо дали планирате нов проект или модернизиране на съществуваща баня, нашата структура за вграждане Grohe Rapid SL осигурява лесно и безпроблемно инсталиране. Рамките могат да бъдат вградени в гипсокартон или инсталирани пред стена (тухлена стена или гипсокартон), така че няма нужда да губите време и пари за премахване на стари плочки. Рамката просто се поставя на мястото по време на изграждането или ремонта на Вашата баня и се скрива зад стената.

 

Дизайн и технология

Както при всички наши продукти, Rapid SL предлага множество други предимства. Нашите вградени казанчета са невероятно тихи и това се постига чрез закрепването на казанчето за инсталационна рамка, а не за стената. Те могат да бъдат оборудвани с едностепенни или двустепенни бутони с дизайн съответстващ на нашите смесители. Изберете модел с двустепенен бутон и пестете вода, като ползвате половината количество.

 

 

За по-подробна информация за инсталация на Grohe Rapid SL се обърнете към нас на посочените контакти.

 

GROHE Rapid SL Системи за вграждане

 

Системата Rapid SL Ви дава свободата да проектирате Вашата баня чрез осигуряване на сигурен и бърз метод за инсталиране на умивалници, писоари, бидета и тоалетни. Предлага се в три различни инсталационни височини, всяка рамка идва с комплект фитинги за санитарна арматура и е обект на строги тестове – нашите структури за вграждане за WC са тествани да издържат 400 кг.

 

 

 

Системи за вграждане Uniset

 

Системите за вграждане Uniset се предлагат в разновидности за тоалетна, писоар, умивалник и биде. Те представляват шумоизолиращ EPS- модул за вграждане посредством зазиждане, със затворена повърхност. Притежават шинен адаптор за модулно закрепване и са подходящи за единичен или последователен монтаж.

 

 

 

Бутони за вградени казанчета

 

Нашите бутони за вградени казанчета са налични в разнообразни дизайни и цветове, поставяйки финалния щрих във Вашата баня. Те могат да бъдат монтирани вертикално или хоризонтално, за да пасват на Вашия модел плочки и се свалят лесно за достъп до казанчето. Нашите бутони Surf и Skate са допълнение както за модерните, така и за традиционните бани и се предлагат както с двустепенна функция (3 или 6 литра), така и във варианти с единична функция на промиване. За напълно координиран дизайн, изберете бутон, проектиран специално за някои от нашите серии смесители.

 

 

 

GROHE Nova Light

Отразявайки дизайнерската естетика на GROHE Cosmopolitan, Nova Lightсъчетава две основни геометрични форми. Тази проста комбинация от кръг затворен в правоъгълна рамка е оживена от светлинен пръстен, разпръскващ разноцветна светлина около себе си.

 

Със захранване от 230 V, LED технологията Ви позволява да настроите светлината във всякакви цветове – синьо, зелено, червено, жълто или един от многото тонове между тях – или в непрекъснато променящ се спектър. Бутоните Nova light са с хромово покритиеGROHE Starlight®, монтират се хоризонтално или вертикално и могат да бъдат програмирани да се включват и изключват в желаното от Вас време.

 

 

GROHE Fresh

Разработването на иновационни решения за ежедневните проблеми е нещо, с което се гордеем в GROHE. GROHE Fresh

води до ново ниво на удобство в банята, като Ви позволява да имате най-доброто от двата свята – изчистения дизайн при избора на вградени казанчета и постоянната хигиена и чистота, свързани с ароматизиращите таблетки за тоалетна.

 

Досега не беше възможно да има достъп до вградените казанчета, за поставяне на ароматизираща таблетка. GROHE Fresh разполага с приставка, даваща възможност за отваряне на бутона и диспенсер, с който таблетката се вкарва в казанчето. Целият процес отнема секунди, благодарение на бутона закрепен на панти, който се отваря като врата.

 

 

 

GROHE Nova Cosmopolitan Print new

Със свежия си дизайн и разнообразие от принтове Nova Cosmopolitanвнася вълнуващ модерен елемент към своята богата гама от бутони. Употребата на геометрични форми – кръглият бутон е поставен в правоъгълна рамка – ги превръща в идеалния избор за авангардни пространства.

 

Авангардните бани ще спечелят от графичните принтове, които включват хромирани кръгове, отразяващи светлината в пространството. Изборът от цветове прави гамата перфектно допълнение към няколко от нашите колекции смесители и душове.

 

 

 

 

GROHE Skate Cosmopolitan Glass

С еволюцията на дизайна за баня, повърхностите от керамика продължават да отстъпват място пред разнообразието от различни допълнения за стена. Най-новият елемент в това отношение е стъклото.

 

Чисти, модерни и съблазнителни – стъклените бутони Skate Cosmopolitan се отличават с леко скосени и полирани ръбове, резултат от прецизност и качество. С едва 6 мм дебелина лъскавата им повърхност подчертава изчистения завършек на хромирания бутон GROHE StarLight®.

 

Изборът от четири стъклени бутона включва черно и бяло – което може да се ползва като допълнение към новите смесители в черно и бяло от колекцията ни Quadra. Skate Cosmopolitan Glass включва модели за тоалетна и за писоар, позволявайки пълна координация между отделните продукти.

 

 

 

GROHE Skate Cosmopolitan Wood

Вечно и дълготрайно, малко материали могат да се сравняват с дървото що се отнася до внасянето на топлина в интериора. GROHE Skate Cosmopolitan Woodсе предлага в гама от шест естествени дървесини, за да допълни най-новите стилове обзавеждане за баня и плочки с дървесни мотиви.

 

От свежия бамбук до богатите тонове на макасар, ясно изразените нишки на дървения фурнир излъчват автентичност и се подчертават от поразителния хром на GROHE StarLight®, който допълва двустепенния бутон. Доставен от сертифициран източник, естественият фурнир прави така, че да няма два еднакви бутона, подарявайки нотка на уникалност в банята. Със скромните си размери 197х156 мм бутоните могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално.

 

 

 

GROHE Skate Cosmopolitan Print

Докато дизайнът на Nova Cosmopolitan е базиран на кръглата форма, при Skate Cosmopolitan доминират правоъгълните форми. Използвани са оптични мотиви, които създават триизмерен ефект, насочващ вниманието към чистотата на хромирания бутонGROHE StarLight®.

 

Skate Cosmopolitan се предлагат и с покритие от титан, който не позволява оставянето на отпечатъци от пръсти, и това го превръща в перфектния избор за места с интензивно движение на хора.

 

 

 

GROHE Arena Cosmopolitan

Визуалните характеристики на GROHE позволяват потребителите да разпознават качеството на GROHEот пръв поглед. Съществено за това е използването на овални форми, които могат да бъдат открити в няколко от нашите продуктови гами.

 

При GROHE Arena Cosmopolitan меката и практична форма на овала е използвана за бутоните. Предлагат се в хром GROHE StarLight®, матиран хром и бяло. Дизайнът допълва няколко наши колекции от смесители и включва също и модел за писоари.

 

 

 

* Разгледайте всички модели и цени на GROHE Структури и бутони за вграждане тук *