VIDIMA Цялостни решения за баня

1
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

VIDIMA -7% за всички продукти от нашият магазин, без тези които са на промоционални условия!

 

VIDIMA е символ на надеждна санитарна арматура и смесителни батерии. Зад този имидж стои над 70-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление.

През последните 5 години портфолиото на марката се увеличи значително. С търговска марка VIDIMA вече се предлагат изделия от санитарен порцелан, акрилни вани, душ-кабинии керамични поддушови корита, както и аксесоари за баня, смесители за баня отличаващи се с елегантен дизайн и високо качество.

Продуктите VIDIMA носят повече стойност, отколкото клиентите плащат. Предлагайки все по-нови и иновативни дизайнерски решения, търговската марка VIDIMA е синоним на практичните, ергономични и с висока потребителска стойност изделия. Клиентите намират при нас не просто отделни продукти, а цялостни решения за баня. Все по-голямо внимание се обръща на създаването на интегрирани решения за баня, представляващи колекции от керамични продукти, смесителни батерии, акрилни вани и душ-кабини, обединени от обща дизайнерска линия. Интегрираните решения спестяват време и средства при цялостно оборудване на бани.

 

ЗАВОД ЗА СМЕСИТЕЛНИ БАТЕРИИ (САНИТАРНА АРМАТУРА)

Заводът за санитарна арматура на ИДЕАЛ СТАНДАРТ – ВИДИМА АД е специализиран в производството на смесители и аксесоари. Заводът е с над 75-годишна история, от която 60 години опит в производството на смесителни батерии. Производствените мощности заемат площ от 54 хил. кв. м. от обща площ 127 хил. кв. м. Общият капацитет на заводите е 7 млн. изделия годишно. Предприятието се нарежда сред най-големите производители на смесители в света. Заводът произвежда продукти под марките Vidima, Ideal Standard, Porcherи др.

 

ЗАВОД ЗА САНИТАРНА КЕРАМИКА

Заводът за санитарна керамика на ИДЕАЛ СТАНДАРТ – ВИДИМА АД e специализиран в производството на санитарна керамика. Заводът е изграден на зелена поляна за рекордния срок от 11 месеца. Започва пробна експлоатация на 19 декември 1997 г., а на 23 октомври 1998 г. е официално открит. Производствените мощности са разположени на 64,7 хил. кв. м. от обща площ 97 хил. кв. м. С годишен капацитет от 2,8 млн. изделия заводът е най-големият производител на санитарна керамика в Европа. Продуктите са под търговските марки Ideal Standard, Vidima, Porcher, Armitage Shanks и др.

 

* Разгледайте продуктите на VIDIMA *