Пожелания за рожден ден

1
Добави коментар
ivelin123
ivelin123

Актуални пожелания за рожден ден за мъж, написани без излишни клишета. Ще ги намерите само при нас! Гарантираме за уникалност на 100 процента.

Честит рожден ден!
Понеже е ясно, че миналото и бъдещето са извън нашата власт, моите пожелания няма да са отправени към бъдещето, а към сегашния момент. Нека точно в този миг, в който четеш моето послание към теб, усетиш колко много те обичам и как ме е грижа за теб. Когато сърцето ти е част от нечие друго сърце, това е повод да си щастлив и никога да не се чувстваш самотен. Пожелавам ти го!

Честит рожден ден, скъпи! Купих захарна огърлица от една сладкарница – за теб. Тази вечер ти ще посочиш мястото, където да я нося – като гривна, огърлица или жартиера.

Честит рожден ден, мен! Бъди на макс всеки ден!
Не изпускай нито един купон, не спирай да си на върха, не приемай „не”за отговор.
Животът обича смелите! Бъди смел и вземи всичко от него!

Честит рожден ден! Живееш със замах, решаваш проблемите без да се колебаеш, впускаш се в нови приключения и никога не скучаеш. Определено си човек, който може да се нарече щастливец! Остани такъв и нека получиш това, което все още не ти достига!

Честит рожден ден! Трудно се пожелава на мъжага като теб роматична любов, цветя и рози в живота и т. н.
За да не се увличаме в лирични отклонения ще ти пожелая само пачка пари, як мотор и едно или две гаджета в допълнение към картинката, останалото го имаш.

Честит рожден ден! Бъди здрав и усмихнат, както до сега! Живей за мига, това е най-ценното нещо, което имаш! Всичко отдавна отминало няма как да се върне, а бъдещето е далечно измерение.
Да се напием тук и сега в твоя чест!

Честит празник! Нека живота ти е интересен и динамичен като живота в големия град, а душата ти е спокойна и омиротворена като идиличната атмосфера в малко китно селце. Бъди щастлив!

Честит рожден ден!
От името на цялата луда компания ти пожелавам нови пътувания, куп предизвикателства, повишение в работата и участие в риалити шоу, което да те направи много известен!

Честит рожден ден, бъди здрав, силен, корав, винаги готов да се учиш и да правиш нови неща. Не се носи по течението, по течението се носят само неодушевени предмети, а ти си огън човек!