Доставка на цветя от БГФлорист

1
Добави коментар
Tribal88

Есенните цветове в сватбения букет

Есента е традиционен период за сватби. Яркостта на златните цветове на природата, разнообразието от вкусни плодове и зеленчуци, красотата и аромата на есенните цветя, всичко това създава романтично настроение.

Немислим е образът на булката без сватбен букет. Есенният булчинският букет е богат и разнообразен, както по съдържание, така и по форма. Също така трябва да подчертава стила на сватбената рокля и аксесоарите на булката.

Традиционният летен букет в пастелни нежни тонове се заменя от букети в цветове и най-оригинални комбинации в оранжево, червено, бордо, шоколад, жълто и златни нюанси.

Водещи сред есенните цветове се считат герберите, астрите, хризантемите, комбинирани с клони, листа, плодове и шишарки. Ярките цветове, като слънчогледи или червени клончета Роуан ще създадат едно незабравимо преживяване и тържествено настроение

Есенните булчински букети са комбинации от контрасти, голям брой цветя, билки и горски плодове. Например, червена лилия с кремави рози и орхидеи ще създадат дръзкия стилен есенен букет

Комбинацията от многоцветни лилии, рози и червена калина – е перфектен букет за такъв весел и вълнуващ празник. По желание в букета може да се комбинира всяко цвете от дивия карамфил до красивите рози.

Новост при цветарите е композицията от букети с неодушевени цветя и листа. Тяхната пъстра смесица е допълнена с мъниста, кристали и панделки. Този оригинален букет подчертава екстравагантността, оригиналността на булката.

При създаването на букети се използват различни артикули за допълнение: черупки, бутони, големи мъниста. Тези букети са откритие на смели и авантюристични булки, които желаят уникална , творческа сватба. Вълшебното есенно време само ще покаже какъв букет да изберете и с какви цветове желаете да украсите вашия празник.

Like this:

Like Зареждане…

Related