SEO оптимизация на сайт

1
Добави коментар
btrend
btrend

Какво ще спечелите от SEO оптимизацията?

Дали да инвестирате в оптимизация на Вашия сайт?

Струва ли си SEO?

Представете си Google като голям пазар, който има вход и главна алея, по която всички клиенти се разхождат. Тъй като обаче пазарът е голям, а търговците от първите сергии предлагат хубав продукт на добра цена, клиентите пазаруват от първите няколко сергии и си тръгват. Е, за жалост Вашата сергия е в края, но пък предлагате много хубави стоки, и всеки ден отивате с надеждата, че ако стоката на първите няколко търговеца не е хубава или не е по вкуса на клиентите, има шанс някой клиенти да Ви намери и да купи от Вас.

Ако, обаче някой ден имате възможност да застанете на някоя от първите сергии, бихте ли спечелили клиентите си с качество и цена на продукта или ще ги „пуснете“ да продължат да търсят сред по-крайните сергии?

 

Ето каква е идеята на SEO:

Специалисти работят по сайта Ви, за да набавят постоянни линкове- символ на доверие за Google, който оценява сайта Ви по-високо.
Анализ на сайта и неговото подобряване спрямо най-актуалните изисквания на Google, така че инвестицията от това, че имате сайт да има смисъл.
За Google е важно на предни позиции да се класират качествени сайтове, които дават полезна информация на потребителя- Вашият сайт такъв ли е?
Когато с стараем заедно да превърнем сайта Ви в качествен източник на информация, Google го класира приоритетно напред в резултатите.
Изкачването в класирането става бавно, но сигурно.
Скоро ще имате сайт, който ще покаже фирмата Ви на всички, които търсят Вашите продукти в Google.

Е, искате ли да бъдете сред първите сергии на пазара?

 

Колко ще Ви струва?

Ако инвестирате дългосрочно цената на оптимизацията пада, а ефекта от нея се увеличава, ето защо, нашите цени за ключова фраза на месец са:

1 месец- 110 лв

3 месеца- 99 лв

6 месеца 89 лв

Как да определим ключовата фраза? Важно е да изберете ключова фраза/фрази, по които ще работим, за да следим резултатите си на база на тях. Освен фразите, по които работим, сайта ще се изкачва и по сродни и подобни ключови фрази, но нашия репорт и цената ни ще включва само фразите, по които сме определили съвместно, че ще работим.

Така с SEO инвестирате в сайта си вместо в рекламна платформа, на която плащате на клик, а ефекта винаги е  върху по-голям брой думи от това, за която сте платили.

 

Съвети за определяне на ключови думи:

Не избирайте прекалено общи ключови думи- така ще попаднете в голяма конкуренция, която не е Вашата реална конкуренция и на клиенти, които не са дефинирали какво точно търсят.
Изберете фрази, които съответстват на Вашите силни и конкурентни продукти и услуги, които имат нужда да бъдат показани на хората, за да започнат да се продават.
Изберете фразата, която би написал Вашия потенциален клиент, когато вече е решил, че има нужда от Вашия продукт, сравнил е цени и е готов да купи.

 

Пример:

Почивка– фраза, която се търси от потребителите в различен смисъл, не са дефинирали къде искат да почиват

Почивка в Гърция– много по-дефинирана фраза

Почивка в Санторини– ако имате такава оферта, бихте искали потребителите, които ще я видят да търсят точно „почивки в Санторини“ вместо „почивки“

Цени на почивка в Санторини– етапа, на който потребителя е решил, че ще почива на Санторини и прави проучване на база качество и цена за избор между офертите

Цени на самолетна почивка в Санторини – избора е направен, остава да спечелите клиента с Вашата програма и цена

Отделете 4 минути на нашето видео за SEO Оптимизацията, което ще отговори на останалите Ви въпроси.

 

Ако все още искате :

да ни попитате нещо за процеса на SEO или

да направим анализа на Вашия сайт или

да направим анализ на подходящи ключови фрази за Вас или

да направим справка за класирането на Вашия сайт,

всичко това безплатно и без да Ви ангажираме, попълнете формуляра и ние ще се свържем с Вас:

 

 

 

 

Оценка

Автор Потребител

Дата

2013-11-12

Тема

SEO оптимизация на сайт

Оценка