ДА ЗНАЕШ КАК :: Направи си сам

10
Добави коментар
DoKtOrA78
DoKtOrA78

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята „арт декоративна“ стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил – край басейна или на барбекюто в градината – не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават:
– високи якостни характеристики
– ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят
– ниска хигроскопичност
– екологичност
– широк асортимент от цветове и дизайн
– лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес
– намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза.
През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби – две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти …
Нашият нов уникален по рода си продукт – Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска – Ви спестява време и пари !

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.

Как се издига покрив стъпка по стъпка.