Женско царство

12
Добави коментар
magdalena20
magdalena20

Докоментирано е това,че цветовете имат ефект върху нашето настроение и емоции.Много от нас знаят,че горещият червен и оранжев цвят ни изпълват с енергия,зеления и синия цвят ни правят по спокойни.

Наистина терапията на цветовете е доста добра и ефективна.Все повече хора я прилагат.

Червено-е енергиен цвят,свързва се със страстта и амбициите.Червеното помага за стимулиране на енергията,което ни донася необходимата свежест.Не е добре да се да се използва прекалено много,освен ако не искате да пренатоварите мястото.Този цвят е най-подходящ да се използва за стени.Доказано е,че червения цвят стимулира ученето.Така,че е добре на място определено за учене да присъства червения цвят.За повече енергия е добре да се яде червена храна.

Розово-това е цветът на сърцето.Предизвиква красиви емоции и чувство на щастие.Добре е розовото да присъства в спалнята за спокоен сън и красиви сънища.Розовото е много релаксиращ цвят.

Зелено-това е цвета който ни свързва с натуралното.Помага за преодоляване на стрес или емоционална травма.Зеленото е отпускащ цвят.Добре е в дома си и около него да имаме повече зеленина.Така всекидневно ще имаме парк за почивка и разтоварване на напрежението и преодоляване на стреса.

Синьо-е цвета на спокойствието и комуникациите.Също така е цветът на истината.Синият цвят лекува.Небесно синьото е тих и спокоен цвят,който те кара да се чувстваш така сякаш можеш да направиш всичко и да преодолееш всички неприятности.Добре е синьото да присъства в дома.Най-подходящо е да поставим сини възглавнички на канапето.Така че като седнем,да успеем да се отпуснем и да си починем заслужено.

Виолетово-внася баланс във време на стрес.Виолетовото помага при недостиг на сън.Ако не можете да спите,решението е да сложите виолетови завивки.Виолетовото ни помага да преодолеем лесно стреса в които се намираме.

Оранжево-е за добри реакции.Оранжевото е цвят с който да премахнем така нежелания мързел.Добре е да имаме на всякъде около нас по- малко оранжево за да се чувстваме по силни и енергични.

Жълто-е балансиращ цвят,внасящ спокойствие и хармония.Жълтото е цвят на концентрация и стимулиране на интелекта.Жълтото донася спокойствие на хора страдащи от клаострофобия.Жълтото е добър цвят за учене,стимулира ума.Този цвят е подходящ за спални.