Онлайн маркетинг

1
140
Добави коментар

Интернет маркетинг

През последните години Жюстин Томс, Горица Белогушева и екипът издадохме няколко книги на тема Онлайн маркетинг, Интернет реклама и уеб сайтове. Тиражът на тези книги се изчерпва доста бързо. Това ни дава самочувствието, че организираме и провеждаме най-добрите и полезни семинари и корпоративни обучения по тази тематика.

Първото обучение – семинар за присъствието в Интернет организирахме още през 1999 година. От тогава до сега сме провели десетки образователни събития. Годишно имаме между 4 и 7 семинара. Те биват няколко групи.

Най-често провеждаме семинар пред разнообразна публика от настоящи и бъдещи наши клиенти, които са от различни бизнес сектори.

Все по-популярни стават семинарите за отделните браншове. Например за туризъм или фармация.

Корпоративните обучения, които се отнасят до презентация и брейнсторминг в рамките на екипа на една компания, са изключително полезни.

Няколко пъти годишно организираме и бизнес закуска с нашите клиенти, където дискутираме актуални теми в сферата на онлайн маркетинга и цялостното поведение в Интернет.

Участваме като гост лектори на големи маркетинг събития в България и чужбина, както и в университети. Включително организираме уеб конференцията към конкурса БГ Сайт.

За нас Интернет е повече от бизнес, това е нашата кауза и се грижим за нея вече повече от десетилетие!

Ще се радваме да се срещнем на някой от нашите семинари. Може да се регистрирате, за да получавате информация за текущите ни събития, както и да организирате обучение за своя маркетинг екип.

« НАЗАД