Онлайн маркетинг

1
154
Добави коментар

Уеб маркетинг

Последните години наложиха интернет маркетинга (социален маркетинг, organic SEO, Link Building, Pay per Click – SEM) като задължителна част от комплексната стратегия за успешно онлайн присъствие. Основен критерий за успех на тази стратегия е индексирането на даден сайт от водещите търсачки: Google, Bing, Yahoo, Ask. Това е равнопоставен проблем както за големи фирми или „стари сайтове”, които искат да поддържат постоянно добър имидж, така и за новосъздадени фирмени сайтове, на които им предстои най-малко 6-месечна борба, за да заслужат първо вниманието на търсачките, а след това вече да търсят по-предни позиции в техните индекси.
Социален маркетинг

Необходимостта от социален маркетинг се налага от масовата ангажираност на потенциални и настоящи клиенти във водещите социални мрежи: Facebook, YouTube, LinkedIn, MySpace, Digg и други. Добре планираният социален маркетинг гарантира сериозен трафик в кратки срокове, което е изцяло в полза на добрия рейтинг. Флексо Студио осигурява изграждане и поддръжка на активни профили в социалните мрежи.
Organic SEO (Search Engine Optimization)

Оптимизацията на съдържанието, Organic SEO, превръща самото съдържание на сайта в основен инструмент за подобряване на индексирането от търсачките по определени ключови думи или фрази. Често се спекулира с количеството трафик, преминал през даден уеб сайт. Безспорно, общият брой на потребителите, привлечени на даден сайт е важен фактор, но Флексо Студио, посредством доказани успешни дългосрочни стратегии в сферата на Organic SEO, залага много повече на качествения трафик – неслучайни потребители, които са намерили на сайта точно търсения продукт (и/или услуга).
Link Building

Осигуряване на външни връзки към сайта, Link Building, е един от най-ефективните (към момента) методи за популяризиране на фирмен или личен уеб сайт. Флексо Студио разполага с ефективен инструмент, който създава множество планирани, организирани и целенасочени входящи връзки, към всяка отделна страница на уеб сайта, като инструмент за все по-добра позиция в основните търсачки.

« НАЗАД