Афилиейт

1
142
Добави коментар

Здравейте! Мислили сте някога че докато седите пред компютъра и говорите с ваш приятел или приятелка в интернет може да печелите пари? Навярно не, но сега това е наистина възможно!!! Тук ще ви дам информация за 3 начина да направите това, които са достъпни за абсолютно всички хора решили да се занимават с on-line бизнес.
Първият начин който е за по мързеливите от вас са така наречените ptr сайтове или сайтовете за кликане.Интернет е най – добрата среда за реклама.Има рекламодатели които дават пари на компании – посредници за да ви пращат реклами. Има много начини, по които техните реклами стигат до нас. Този, който ви предлагам, е най-неангажиращ, отнема толкова време, колкото сами пожелаете и можете да го правите когато Ви е удобно. Можете да отделите половин час на ден, може и два, може и повече – зависи колко серизоно се отнасяте към възможността да печелите по този начин.
PTC и PTR сайтове.
В случая рекламата идва при вас под формата на имейл или банер, който съдържа линк към самата реклама която се отваря в отделен прозорец. От Вас се иска тази реклама да е отворена за известно време, например 15 секунди, след изтичането на които ви дават примерно 0,25 цента, или 1 points (точки). Иска се рекламата да е отворена, но прозорецът не е нужно да е активен, т.е. вие може да го минимализирате и през това време да правите нещо друго. С така наречените точки може да рекламирате свой сайтове, или този сайт в който сте ги получили за набиране на реферали (referrals). Това са хора които вие сте изпратили да работят към този сайт. За да получите сумата която сте заработили,е необходимо да имате банкова сметка(тя е напълно безплатна).Препоръчителна банка E-GOLD.Разбира се има и сайтове които не плащат – те се означават като SCAM – мошенници,затова всички сайтове които ви предлагам са предварително проверени от мен.В Paid2Sing-up секцията ще намерите различни сайтове в които може да се регистрирате и това ви се заплаща. Повечето PTC сайтове разполагат и с paid to click секция, в тази секция има банери които като ги кликате ви дават центове .Другият начин да печелите са така наречените сърфбарове,това са сайтове който ви предлагат да си инсталирате рекламно пано на компютъра ви. Тук не кликате по банери или линкове,единственото което се иска от вас е докато сърфирате в интернет да пускате паното и това е всичко.Размера на паното е различен за всеки сайт, от 2 кв.см. до размера на банер.И накрая ще ви кажа и за 3-ия начин да изкарате пари от интернет, който е само за сериозни и упорити хора готови наистина да се занимават със сериозен и доходен бизнес.Става въпрос за FOREX,тук няма да минете само с кликане ами ще трябва да положите сериозни усилия за да навлезете в света на виртуалната валутна борса.Предимствата на този вид търговия са че: всичко зависи единствено и само от вас,работите от компютъра вкъщи и може с минимални средства да постигнете големи печалби,нямате шеф който да ви казва какво да правите и сами определяте работното си време.Но ще трябва да научите доста нови неща и да бъдете постоянни в изучаването на този вид интернет бизнес.Платформата с която аз работя и която е подходяща за начинаещи е MARKETIVA.За всеки от изброените досега начини да изкарате пари от интернет има още информация на сайта,на вас оставям да решите с какво ще се занимавате.Успех.

Афилиейт маркетинг – безплатна регистрация