Директория за статии – OneBG

11
Добави коментар
daaliev
daaliev

Ще пропусна това гледане, много благодарим. :Р
 

Колкото и да ми благодариш, … знам, че си го изгледал. Да ти се невиди … !!!
 

Този коментар бе премахнат от автора.
 

Не съм, без майтап. Достатъчно ми беше да прочета краткото ти резюме, за да реша да си спестя гледките и най-вече слушането. :)Ама аз не се опитвах да те засегна – похвално е да показваме дебилските прояви на уж сериозни хора. Поздравявам те за здравите нерви да ги издържиш, като един фен на метъла. 🙂 Аз просто не мога.
 

kvo stava s kafe mashinite tuningagaltata corsa i tn.
 

gledah klipa horata otdavna govoriat za vrazka megdu tiah.po princip niama lo6o.venci za6to skasa remaka na slugebniia ford aaaaaaa.predi vreme.
 

С кафе машини не се занимавам, защото няма хляб там.Корсата е продадена, на едно пиче от София. А шибаният ремък на Форда се скъса защото му дойде времето, а не защото съм го гризал, панятна, … ако не да обясня пак. Ше обясня простичко като за … човек. Работник, шеф, служебна кола. Работника вика на шефа:- Шефе ,ремъка е за смяна.Шефа отговаря.- Като имаш пари смени го. Та ето я причината за скъсването на ремака и не ми казвай ааааааааа ясно.А и темата си е друга.
 

ne se iadosvai be 4ovek prosto se6eguvah.malko trudno se seti6 koisam ama kakto i da e.prosto poznat.
 

ina4e gotino si gonapravil bloga li tam kak se kazva.
 

Както и да е …
 

ne parkiraite pred policiata.spriah za 30 sekundi za zakuski vra6tam se policaia vika dai dokumentite i vlez v policiata.izvika edni patrulki edni katadjii goliam problem polovin 4as me vartiaha.ina4e iz celia grad vseki si sprial kadeto mu e udobno.ne spiraite pred policiata.
 

Спрете да спирате на кръстовището – регулирано от светофари за да си купувате банички, че ще ми писне някой ден и ще опукам някой, мамкави и цървили.
 

В ТЕАТЪРА НА ЖИВОТА Е НАЙ-ЛЕСНО ДА БЪДЕШ ,ДА ИГРАЕШ СЕБЕ СИ.УМНИЯТ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ РОЛЯ НА ГЛУПАК (С УГОВОРКАТА ДА НЕ МУ СТАВА НАВИК),А ГЛУПАКЪТ НЯМА ПРАВО ДА Е ГЛУПАК,,НАЙ-УДОБНО Е ДА СЕ ПОШЕГУВАШ СЪС СЕБЕ СИ,НО КОЛКОТО И ДА НОСИШ ШЕГИ,ДРУГ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ШЕГУВА С ТЕБЕ,,,ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА ДОБРАТА РАБОТА,ОТНОСНО САЙТА И ВИ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ И МНОГО УСПЕХ ,ОТ ПЛОВДИВ