Има ли странични ефекти Лигандрол?

2
447
Добави коментар
vivi805
vivi805

В тази статия ще обърнем внимание на така нашумелият във фитнес средите напоследък САРМС Лигандрол . И най-вече на това дали има странични ефекти от приема му.

Лигандрол Ligandrol LGD4033 е най-ефективният селективен андрогенен рецепторен модулатор САРМ за бързо покачване на мускулна маса. Ligandrol известен също като LGD4033 се използва от спортуващи като по-здравословен заместител на най-мощните стероиди за покачване на мускулна маса Dianabol (Метандростелон, Dbol или D-bol) и Anadrol (Drol).

Изследвания показват, че човешката употреба на Лигандрол по дълга от 8 седмици ще доведе до намаляване на естественото производство на тестостерон в 68% от потребителите. Какво означава това?

лигандрол Това зназчи, че не е разумно да приемате над препоръчителната доза от 8 седмици. Ако приемате правилната доза Лигандрол ще извлечете 100% от позитивите на продукта без да имате никакви странични ефекти.

Препорчъителна доза:

Препоръчителните дози за Ligandrol варират между 10мг и 22мг дневно. Активният живот на LGD4033 е 24-32 часа, това напълно убива смисълът от приемането му 2 или 3 пъти дневно. Най-добре да приемате Лигандрол веднъж на гладно, и така продуктът ще се абсорбира най-добре. Разбирасе, разделянето на дозите не е грешно, но не би повлияло по никакъв начин на ефектът му.

В период на качване на мускулна маса: За оптимални резултати приемайте повече протеин в хранителния си режим, въглехидрати като ориз, картофи овес и избягвайте junk foods(захарни и прекаленно мазни храни) ако искате да качите чиста мускулна маса и да понижите процента на подкожни мазнини.

В период на топене на подкожни мазнини: Може да комбинирате Лигандрол с Андарин и Кардарин. В тази комбинация приемайте от 3мг до 5мг Лигандрол дневно.

За рекомпозиция на тялото: Комбинирайте Лигандрол с Кардарин, като дозировката да бъде 5-8мг Лигандрол дневно.

Проучвания показват, че Лигандрол е безопасен при прием до 22мг дневно.

Като цяло негативни ефекти от Лигандрол почти няма!

И не забравяйте да го приемате не повече от 8 седмици, последвано от 1 месец почивка