Какво е Андарин?

1
117
Добави коментар
vivi805
vivi805

07/02/2019

от Екип GOLD SARMS

Andarine S-4 е селективен андрогенен рецепторен модулатор, предназначен за лечение на остеопороза и мускулна атрофия. В бодибилдинг се използват фитнес и силови спортове, благодарение на отличния профил на безопасност, съчетан с анаболна и липолитична активност. Не се прилага за пептиди или стероиди. Не потиска синтеза на ендогенен тестостерон, не оказва отрицателно въздействие върху простатата, черния дроб, сърдечно-съдовата система.

Бодибилдърите включват Andarine във фармакологични протоколи за подпомагане за увеличаване на мускулната плътност и облекчаване. Бикинистите и фитнес моделите използват Andarine, за да намалят процента на мастната тъкан, powerlifters – да принудят индикаторите за мощност. Той е популярен и сред представители на спортни дисциплини, които изискват физическа издръжливост (лека атлетика, колоездене).

Андарин се препоръчва и за боксьори, борци, представители на смесени бойни изкуства. В комбинация с правилната диета, тя дава нетно увеличение на показателите за скорост и сила, а спортистите напредват без риск да излязат от родната си категория.

Как действа Andarine?

Andarine се отнася до SARMS (селективни модулатори на андрогенен рецептор). Характерна особеност на иновативната група фармакологични средства е селективната анаболна и андрогенна активност в мускулите, мастната тъкан и костите. SARM не действат върху хипофизата, простатата, половите жлези и космените фоликули, което елиминира риска от развитие на усложнения, присъщи на анаболните стероиди.

Чрез активиране на андрогенни рецептори в мускулите, Andarine предизвиква синтез на протеини, ускорява компенсацията на гликоген, забавя и спира катаболните процеси. Подобрява използването на мастни киселини в окислителните реакции. Увеличава минерализацията на костната тъкан, увеличава силата на лигаментите, ставите, сухожилията.

Прилагане на GOLD SARMS Andarine в културизъм, фитнес и силови спортове

Спортистите, които са запознати с тънкостите на фармакологичната бдителност в силовите тренировки сравняват Andarin с Winstrol (станозолол), но без странични ефекти. Приемът на Andarine води до увеличаване на мускулната плътност. Масовото натрупване е много високо качество, без преобръщане в края на курса. Мускулите буквално стават камъни и поради изгарянето на подкожната мазнина се очертава ясен релеф.

Като се имат предвид спецификата, културистите, фитнес мъжете се препоръчват да използват Andarine при подготовката за състезания и по време на сушене. Интензивното окисляване на мазнините в комбинация с преразпределението на калориите ще опрости постигането на целта. За спортисти, които практикуват стероидни курсове, Andarine трябва да бъде свързан през втората половина на цикъла и на етап PCT.

Чудесни резултати ще получат спортни фенове и хора, които искат да отслабнат без страничните ефекти на хормоналните лекарства. В хода на приемането на Andarine, хранителните калории преминават към възстановяване и мускулен растеж, вместо да бъдат депонирани в мастната тъкан, което в комбинация с интензифицирането на липидния метаболизъм прави загубата на тегло неизбежна дори при малки грешки в диетата.

Друга област на приложение на Andarine е профилактиката и лечението на гинекомастия, алопеция и други странични ефекти на стероидните курсове. Andarin предотвратява свързването на DHT (дихидротестостерон) с рецепторите и предотвратява загубата на коса. Затруднява развитието на гинекомастия, намалява степента на неговото развитие, ако не може да се избегне неприятностите.

В силовите спортове и бойните изкуства, Andarine се използва за изграждане на пикова сила и скорост. В лека атлетика и колоездене – за увеличаване на физическата издръжливост. Представители на всички спортни дисциплини вземат САРМ за укрепване на опорно-двигателния апарат и предотвратяване на наранявания.

Накратко за ползите от Andarine (S-4)

Дава качествен набор от тегло без откат;
Увеличава плътността на мускулната тъкан и показва облекчение;
Опростява процеса на намаляване на теглото и сушене;
Увеличава издръжливостта и мощността;
Увеличава силата на костите, сухожилията
Предотвратява и намалява страничните ефекти от стероидните курсове.

Как да приемате Andarine?

Препоръчителна доза: 1-2 капсули на ден. Препоръчва се приемането на Andarine на циклична основа – 2 капсули на ден в продължение на 5 дни, след това 2 дни. Дневната доза трябва да се раздели на 2 дози. За профилактика и лечение на гинекомастия, Andarine се приема в 1 капсула в продължение на 6 дни, след това на 1 ден почивка.