Ремонт на дюзи

1
149
Добави коментар
fire19
fire19

Ако си търсите надежден дизелов сервиз за ремонт, проверка и рециклиране на дюзи, заповядайте в София Дизел Център в кв. Драгалевци, ул. Папрат 37. 

Ние предлагаме пълна пакетна услуга „ремонт на дюзи“ на изключително достъпни цени за българския потребител. За разлика от масовите дизелови сервизи, ние залагаме и работим само и единствено според препоръките и указанията на производителя. Прилагаме новостите в ремонтната дейност като не правим компроси с качеството на извършваната услуга. 

В София Дизел Център ползваме единствено оригинални резервни части, с които заменяме повредените, но по желание на клиента можем да използваме и заместители. Работим с горивните системи Бош, Дензо, Сиеменс ВДО, Лукас, Делфи и др. 

Ремонтираме бързо, изгодно и качествено дизелови дюзи за Ауди, Тойта, БМВ, Форд и други. 

Целият списък с марки автомобили вижте тук: 

Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia,  Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo и др.

Други услуги – дюзи

За всяка ремонтирана дюза се издава протокол от стенд, доказващ високото качество на ремонта и гаранция. 

Други услуги, свързани с дизеловите дюзи, които предлагаме са почистване и регулиране, кодиране, смяна на разпръсквачи, клапани, гарнитури. 

Колко време отнема ремонтът

Нашият опитен инженерен екип може да извърши ремонтната дейност дори в рамките на деня на предаване на частта! Ние работим качествено, бързо и професионално. 

Благодарение на съвременно оборудваната ни технологична база и лаборатория можем да предложим ремонтна дейност със заводско качество и гаранция. 

Поддръжката на дюзите е от изключително значение за горивния разход и състоянието на двигателя. При повредени или неправилно работещи дюзи се забелязват редица проблеми като пушек, висок горивен разход, липса на мощност и др. 

Ако забележите някой от тези признаци за дефектирала или запушена дюза, обърнете се към нашия опитен инженерен екип в София Дизел Център

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Публикувано от София Дизел Център

Oторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи. София Дизел Център разполага с най-модерната техническа база и лаборатория. Ние покриваме изискванията на водещите производители на горивни системи: Бош, Делфи, Сименс, Денсо
Покажи всички публикации от София Дизел Център