Плочки за баня

1
162
Добави коментар
pepimili
pepimili

Плочки за баня

Как да изберете подходящи плочки за баня?

При нас ще откриете богато разнообразие от водещи производители. Предлагаме различни видове евтини плочки за баня според нуждите на клиента, като се стремим да предлагаме най-актуалните модели с възможно най-доброто качество, за да отговорим на нуждите на всеки клиент. Предлагаме от класически плочки за баня в мраморна или бежово-кафява гама, през цветните пастелни плочки в зелено или оранжево, до модерен дизайн имитиращи бетон, цимент и други подобни „индустриални“ визии.

Какви плочки за баня ще откриете при нас?

Основно плочките, които предлагаме са Испански, тъй като най-много фабрики са позиционирани в тази страна. Също така предлагаме Италиански плочки за баня с най-новите дизайни от страната на модата. Полските плочки са също с много високо качество, интересен и харесван в България дизайн, а цената е по-ниска от сходни продукти в Испания и Италия.

Всички наши продукти са първо качество и без дефекти. При правилно полагане, спрямо посочените изисквания от производителя, няма да имате грижи за тях доста дъръг период от време.

Най-новите тенденции от Keranova

Новата тенденция при плочките за баня е подовата плочка да бъде гранитогрес. Това се прави с цел да се произвеждат плочки с по-широко приложение освен само за под на баня, но също така е и по-удачен материал, понеже гранитогреса е доста по-издържлив материал за настилки на пода. Независимо дали ще е в банята или в друго помещение.

Повърхността на плочките ни за баня е най-различна, от стандартни матирани или гланцирани, до такива с релефни повърхности и рустикален финиш с частичен гланц по повърхността – ефекти, които придават лукс в помещението и правят банята различна и стилна.

Размерите са също най-различни с тенденция за по-широко форматни плочки. Размери на плочки до 30-35 см вече са почти неоткриваеми. При нас ще намерите фаянс с правоъгълни размери като 20х50, 25х50, 20х60, 20х75 и други подобни, които оптично ще направят Вашата баня да изглежда по-обемна. Разбира се хубаво е преди това да се консултирате с нас относно най-подходящият размер, за да бъдете приятно изненадани при крайният резултат.

Предлагаме както стандартни, фасетирани, плочки за баня, така и такива, които са лазерно рязани /калибровани/, като и двата вида изглеждат добре при съответният дизайн на плочките – рустикалните плочки за баня изглеждат по-добре с фасет, а модерните, с изчистен дизайн и линии – по-добре в калиброваният им вариант. Разбира се това оказва влияния и на цената, тъй като калибровката е по-скъп за изработка процес и при него се използва фаянс и гранитогрес с по-голяма дебелина от стандартната. Имайте предвид, че дори и калиброваните плочки за баня е препоръчително да се поставят с фуга, дори и тя да е минимална – 2 мм. Това се прави заради слягането на плочите и заради температурни амплитуди, като при тези процеси фугата, която ги обира, играе важна роля. Фугата при плочките за баня играе огромна роля, за това Ви съветваме да използвате фуга единствено на реномирани на пазара марки.

За всякакви възникнали въпроси и нужда от консултация относно плочки за баня, нашите консултанти са на разположение на място, по телефона или по електронната ни поща.