Iron Maiden с признание от Кралските пощи!

1181
Добави коментар
J.Sofronieva
J.Sofronieva

Групата от Великобритания Iron Maiden е една от малкото, които имат честта да бъдат увековечени с пощенски марки. Кралските пощи пуснаха марки с талисмана Еди, със снимки на корици на албуми, както и със снимки на членовете на групата.

Пощенските марки ще бъдат 12 на брой, като фотографиите включват времевия отрязък от 1980 до 2018 г. Те ще могат да бъдат купени след 12-ти януари.

Другите групи, които са били част от британските пощенски марки и картички, това са: Тhe Beatles, Pink Floyd, Queen и Rolling Stones.

Стив Харис, лидерът на Iron Maiden, каза, че от групата се изненадали, когато за първи път видели марките. Според бандата те изглеждат много добре, защото улавят същността и енергията на Мейдън.

Припомняме, че Iron Maiden е една от най-успешните групи в света на хевиметъла за всички времена. Тя е сформирана през 1975 г. в Източен Лондон. Продажбите на техни албуми са повече от 130 милиона в цял свят.

Последният албум на бандата „Senjutsu“ излезе през септември миналата година и зае първо място в класациите на 27 държави.

Всички фенове могат да се насладят на прекрасното и уникално шоу, коeто Maiden правят, защото през лятото стартира следващото им турне в Европа.