Български Спортен Тотализатор

2
Добави коментар
Desii
Desii

МИСИЯ

Българският спортен тотализатор (БСТ) е лицензиран хазартен оператор с дългогодишна история. Основан е през 1957 година и до днес е лидер в сектора на цифровите лотарийни игри в страната.

 

ЦЕЛ

БСТ е държавно предприятие към Министерството на младежта и спорта, чиято цел е да набира парични средства за подпомагане на физическото възпитание и спорта в Република България.

 

За постигането и БСТ организира числови лотарийни игри, залагания върху резултатите от спортни състезания , моментна лотария и традиционна лотария на територията на страната, в съответствие с изискванията на Закона за хазарта и нормативните актове за неговото прилагане.

ВИЗИЯ

БСТ разполага с модерна  система за приемане на залози в реално време, базирана на съвременни технологии и съобразена с всички световни стандарти за информационна сигурност. Тя предлага висока степен на надеждност и възможности за гъвкаво разширяване на портфолиото от предлагани игри, както и за бъдещо въвеждане на онлайн залагания.

ЦЕННОСТИ

БСТ членува в международни организации, които имат за цел развитие на сътрудничеството в областта на разработването, организирането и провеждането на хазартни игри и задълбочаване на партньорството между хазартните оператори в страните от Европа и света.
Като редовен член на двете най – големи международни браншови асоциации – Европейски лотарии (ЕЛ) и Световна лотарийна асоциация (СЛА), БСТ е сертифициран по Рамково споразумение за отговорна игра на СЛА.

 

 

Нашите основни ценности са:

 

Отговорност – най-високи стандарти на корпоративна и социална отговорност;

Почтеност – прозрачност и отчетност;

Професионализъм – предлагане на атрактивни игри на нашите участници, съчетани с високо ниво на обслужване в приемателната мрежа, съобразени с най-добрите международни практики и тенденции;