Гледаш ли Online Tv ? OnlineTv-Bg.com

118
Добави коментар
tvonline
tvonline

btv cinema online

bTV CINEMA започва излъчване през 2009 г. като се разпространява по кабел и сателит. Телевизията е изцяло българска, като предлага на всички зрители, пристрастени към седмото изкуство, най-добрите и най-любимите заглавия на филми и сериали. Появата е съвсем ново за нашия пазар явление, което отговаря на потребностите на зрителите, като покрива нарастващия дефицит за качествена продукция в областта на филмите и сериалите.

бТВ Синема разширява и обогатява разнообразието от телевизионни програми, предлагани от основния канал bTV, като по този начин отговаря на очакванията на зрителите за повече възможности за избор. С тази телевизия зрителите преживяват различни истории заедно с близките си хора в комфорта на домашния уют.

Ако искате да гледате bTV Cinema Online, бТВ Синема Онлайн може да посетите някой от следните сайтове:

През 2010 г. bTV CINEMA става част от Central European Media Enterprises (CME) и има 24-часова програмна схема. В програмата на bTV CINEMA се излъчват хитови филми и сериали от всички жанрове: екшън, трилър, фантастика, драматични, романтични, комедийни, семейни и др.

Програмата на bTV Cinema Online, бТВ Синема онлайн – може да видите тук

Предаванията на телевизия bTV Cinema :  Ледено торнадо, Боговете сигурно са полудели, Между два свята, Копието на съдбата, Вероник, Завръщане у дома, Прелюдия към една целувка, Катерачът, Господарят на греха, Преди изгрев, Решетки, Бащин избор, Обсебване, Магнитна буря, Дяволът в Емили Роуз, Отвъд океана, В окото на бурята, Жабокът принц, В обувките на сатаната, Законът на улицата, Звярът, В неизвестност, Клиника сред рози, Царицата на рапирите, Червения орел, Приключенията на Мерлин, Гръм в Рая, Герои, В името на справедливостта, Военни престъпления

За контакт с bTV Cinema :

Сайт: http://www.btv.bg/cinema

bTV CINEMA, East Park Trade Center, бул.
„Никола Вапцаров“ №53 А, София 1407
Тел.:             359 2 81 69 503
Факс: 359 2 81 69 540