Видар – проектиране и производство на мебели и интериори, строителство и ремонти

12
Добави коментар
qkiq
qkiq

Интериорен проект за обзавеждане за дневна 21кв. с падащо легло

  Поради размерите на помещението 3.92х5.35м. и изискването на клиентите да имат 2 гардероба, ъглов диван, удобно по-високо легло и същевременно стаята да „диша“ и визуално да не е претрупана взехме следното решение.

Благоприятното в този проект е, че няма радиатор под прозореца и диванът може да бъде изнесен максимално към стената. И така стаята от 21 кв.м. остава напълно просторна.

В случая клиентите предпочетоха да спят на по-високо и да не се налага да махат седалните възглавници от дивана при ежедневното ползване на леглото.

Пространството под седалните възглавници е уползотворено с четири ракли.

     

Предложихме два варианта на разпределение и цветове. Като втория вариант в цвят венге и ванилия, с подлакътник-шкафче умело продължение на секцията, бе предпочетен.

      

 

План и разпределение на помещението:

 

Имаме удоволствието да ви представим реализирания проект на ъглова композиция с падащо легло ?

 

Ъглова композиция с падащо легло – видео ?

 

Ако ви харесва този проект, ето и възможност да разгледате и други наши интериорни проекти ?.

Ако имате интерес към падащите легла, може да разгледате различните модели на падащи легла ?  и да посетите нашата страница – Информация и цени за падащи легла ?

Ако имате нужда от проектиране на вашия дом, офис, заведение или друго и смятате, че ние сме вашите хора, с удоволствие ще работим за вас. Докато в мебелната ни фабрика се изпълнява проекта, ще извършим и всички строително-ремонтни работи.