Механични часовници и всичко за тях!

1
Добави коментар

Перфектният подарък и за мъжете, и за жените, е луксозният и стилен часовник. Много са критериите, по които можем да подберем най- правилният. Стил на обличане, професия, статут в обществената стълбица и ред други показатели ни водят при избора. Ние обаче избрахме за Вас, по- различен подход при подбирането на перфектния подарък, а именно часовник според зодията. Ако Ви предстои да правите подарък на скъп за Вас човек, просто разберете каква зодия е. Разбира се говорим за хора, които вярват че зодиите имат значение в определянето характера на човек и други негови качества. В следващите редове ще разберете на коя зодия какъв модел подхожда.

Овенът е може би най-себичната зодия. Той обича да бъде център на внимание и да бъде единствен. Ето защо часовникът за него трябва да бъде ефектен и привличащ погледа. Аксесоарът задължително трябва да бъде скъп и за предпочитане обсипан със скъпоценни камъни. Допуска се и някой наистина голям циферблат, който да го отличава от околните. Овенът обича да провокира околните и много често използва дори външния си вид за това.

Телецът обича лукса и скъпите предмети. При избора на часовник за човек с тази зодия, най- важното трябва да бъде цената. Високата цена и известната марка са достатъчни, за да бъде Телецът удовлетворен. Разбира се ако не ви се купува невероятно скъп часовник или просто нямате тази възможност, то спокойно може да изберете някой лъскав и бляскав модел, ще свърши същата работа. Заложете на луксозен и стилен дизайн и няма да сгрешите.

Близнаците са бохемите на зодиака. Те обичат живота и се радват на удоволствията. Мразят неудобствата и непрактичните неща. Именно затова, най- правилният аксесоар за китката на тази зодия е удобният и многофункционален модел. Той не трябва да пречи на движенията на хората от тази зодия или пък да ги затруднява със сложността си, но същевременно е задължително да има всички съвременни функции. Може спокойно да изберете някакъв спортен модел с по-невзрачен дизайн, но за сметка на това доста функционален.

Ракът е чувствителен и много отворен към хората. Той обича символиката и ще се зарадва на всеки вид, модел и дизайн, стига да е подарен от скъп за него човек. Той оценява жестовете и не обръща внимание на цената или марката. Изборът на часовник за тази зодия е може би най- лесният от целия зодиак. Така че давайте смело и просто изберете нещо.

Лъвът е зодията, която обожава вниманието да е насочено към нея. Те смятат, че са центъра на Вселената, което ги прави изключително егоцентрични и самовлюбени. За човек с тази зодия, най- подходящият часовник е блестящият и скъп модел. Той задължително трябва да привлича погледите и да буди възхищение. Каишка от благороден метал и голям циферблат са най- важните детайли, които трябва да притежава бижуто за Лъва. Може би нещо подобно като на овена.

Това беше само първата част от нашата статия, за продължението, то моля следете често сайта и скоро ще прочетете и втората част с останалите зодии.