Светът на жените

1
Добави коментар

Френски маникюр универсален маникюр, създаващ впечатление за добре поддържани и здрави нокти. Върховете на ноктите са боядисани в бяло, а останалата част на нокътя в млечно бяло, бледо розово или светло бежово.

Има два начина за направата на френски маникюр – на ръка или със шаблон.
Изпилете и оформете ноктите със средна дължина около 5 мм. След това нанесете основа и изчакайте да изсъхне. Нанесете бял пастелен лак върху свободния край  с дъговидна форма, като започнете от външния край. Нанесете по целия нокът цвета , който желаете – млечен, розов или бежов, ако желаете може да нанесете още един слой. След като изсъхне, нанесете безцветен топ лак за да запазите блясъка и дълготрайността на лака си.

Ако ви се струва скучен, може да замените белия цвят с някой от богатата гама цветове. Може да добавите рисунки, камъчета или щампи, като рисунките могат да са в нежни цветове или силно цветни. Също така може да декорирате и с брокат в различни цветове, за да при дадете блясък на вашият лак. 

 Може  също така вместо цяла дъговидна линия да направите вашия френски във формата на триъгълници. Така ще избягате от класиката  🙂