Прогнози футбол. Футболни прогнози, Новини и Залози

7
Добави коментар
ivaila
ivaila

BWIN.COM – Пакетът за стрийминг на живо включва всички мачове от испанските Primera и Segunda División до 2012 г.

Водещата платформа за онлайн игри в света – bwin – която е публична компания, листвана на фондовата борса, предлага ненадминато изживяване в областта на спорта и залаганията с над 25 различни спорта и предавания на живо. Най-новата придобивка са правата за излъчване на всички мачове от испанските Primera и Segunda División до 2012 г. за над 30 европейски страни (включително Германия и Австрия) и за още 50 други държави в целия свят.

На bwin.com въодушевлението никога не свършва с над 10 000 събития годишно, предавани на живо и до 15 едновременно излъчвани събития в пиковите часове. Списъкът на показваните мачове включва всичко от Германската 1-ва и 2-ра Бундеслига и квалификациите за Шампионската лига на УЕФА до Италианските Серия А и Б, квалификационните мачове за Световното първенство 2010 на ФИФА, Украинската и Корейската лиги. Излъчвайки по 30 спортни събития средно на ден, bwin заема много сериозна позиция спрямо телевизионните мрежи в света.

„bwin се превърна в един от водещите оператори, излъчващи спортни събития на живо. Като никоя друга уеб платформа, bwin.com предлага невиждан досега избор от различни спортове – от футбол до хокей на ролкови кънки. Ние сме водещи на пазара и продължаваме да разширяваме своята гама, както направихме сега с мачовете от Primera División,” обяснява ко-изпълнителният директор Манфред Боднер.

bwin не се фокусира единствено върху топ спортовете. Компанията осигурява платформа за много по-слабо популярни спортове и ги предлага на аудиторията в целия свят. В тази насока bwin си сътрудничи с редица спортни асоцииации и организации, като например Европейската конфедерация по бадминтон, Европейската федерация по билярд и Световния турнир по боулс, с цел промотиране на разнообразие от спортове.

Гледането на спортните събития, излъчвани на bwin.com, е напълно безплатно. Единствено необходимо е потребителят да се е регистрирал в bwin.com и да има направен депозит.