Как ебах тъща си – Sexnovini.com

5
Добави коментар

Здравейте! Преди доста години се ожених, но жена ми беше студентка в София. Аз живеех в провинциален град и работехме с тъщата в една фирма. Тъй като жена ми искаше да нянам връзки с други жени, помоли майка си да живея в тях.

Тъщата беше много хубава жена, мен ми се ебеше много от нея и за това се съгласих. Мина известно време и една събота се събудих, и тя ми каза, че тъста е заминал три дни с управителя в командировка. След обяд се прибрах от някъде в тях и тя беше направила салата, и сложи една бутилка ракия на масата. Беше по една прозрачна рокля без сутиен, само по бикини. Беше през лятото и като шеташе и се виждаха закръглените баджаци и заобленото дупе. Седях срещу нея на масата и нарочно си бях протегнал крака. По едно време тя си пусна крака върху моя, дръпна го и пак го сложи върху пръстите ми. Надървих го жестоко, но си затраях. Пих още една ракия и казах, че ще си почина.

Отидох в стаята и се съблякох чисто гол. Хуя ми беше стигнал до пъпа, открехнах леко вратата и се направих, че спя. Мина известно време и тя влезе в хола, и ме видя как съм го надървил, обърна се и се наведе да бърше нещо. Аз се държах за хуя и се правех, че спя.

Бях заспал и по едно време се чукна на вратата и тя ме помоли да отида до нейната спалня да преместим някакъв шкаф. Аз обух един слип и отидох в нейната стая. Беше по един бял комбинезон и се наведе над шкафа. Гъза и се беше показал и аз и го подпрях отзад. Обърна се и ме хвана за хуя, бръкнах и я хванах за путката, цялата беше мокра, захапах и циците и и свалих бикините. Като и видях путката откачих.. Заоблен гъз бял, изхвркнало коремче и гъста черна путка!! Хуя ми беше като кол, така и го вкарах, че изпищя и и бръкнах с пръст в задника, всичко течеше, ебях като за последно. Имах чувството, че и го вкарвам в корема, целувах и циците, устните, врата, а тя охкаше и забиваше нокти в дупето ми… Изпразних се в пичката й, след което тя ми облиза целия хуй.