Прогнози футбол. Футболни прогнози, Новини и Залози

14
Добави коментар
ivaila
ivaila

За да отбележи подновяването на договора, bwin обяви специален залог за 10-та титла на Реал Мадрид в Шампионската лига.

Виена/Мадрид, 28 септември 2009 – bwin и футболният клуб Реал Мадрид обявиха днес подновяването на своя договор за спонсорство до сезон 2012-2013 г. Споразумението между най-големия в света доставчик на онлайн игри и най-добрия футболен клуб на XX век ще влезе в сила на 1 юли 2010 г. С удължаването на договора bwin подчертава своя дългосрочен ангажимент към футбола от най-високо ниво, предлагайки необичаен залог, с който да отбележи случая.

Специалният залог е дали Реал Мадрид ще спечели за 10-ти път титлата в Шампионската лига до 2013 г. Залогът ще бъде отворен за всички потребители на bwin в продължение на 48 часа, започвайки от 21:00 ч. българско време днес, 28 септември. 100 от участвалите потребители на bwin след това ще бъдат изтеглени чрез жребий. Ако те са заложили на „да” и Реал Мадрид отново спечели титлата в Шампионската лига до 2013 г., те ще получат печалба при коефициент 100:1 за залог от максимум 10 евро.

И двете страни са доволни от продължаването на взаимното сътрудничество и подчертаха неговото значение за международния футбол от най-високо ниво.

Манфред Боднер, съизпълнителен директор на bwin, сподели: „Горди сме, че можем да осигурим дългосрочна подкрепа за най-легендарния футболен клуб в света. bwin и Реал Мадрид ги обединява не само дългосрочното партньорство под формата на спонсорство. Невероятната страст към футбола и всеотдайността към спорта като цяло са само част от елементите, които формират стабилните основи на дълготрайното и успешно партньорство между bwin и Реал Мадрид. Убедени сме, че Реал ще продължи да пише история със спечелване на 10-та титла в Шампионската лига през този период.”

„Международният футбол има нужда от силни партньори като bwin. Очаквам с нетърпение да продължим и разширим своето успешно партньорство с bwin,” добави новият президент на Реал Мадрид, Флорентино Перес.