София и изработка на уеб сайтове

2
115
Добави коментар
hlape
hlape

Съставяне на семантично ядро – важно е да се знае …

Услугата „Съставяне на семантично ядро“ е подходяща за тези от Вас, на които им предстои изготвянето на нов сайт, било то бизнес сайт, било то онлайн магазин.
Също така, услугата е подходяща и за хора, които имат сайт, но предстои да се изработи SEO оптимизация.

Може би най-голямото заблуждение е, че съществува магически бутон за събиране на семантичното ядро. За да се състави начален списък с ключови думи и фрази, трябва да се извърши сериозна работа по намиране на синоними и анализ на конкурентите. Често основните списъци се формират чрез сесии за мозъчна атака. Що се отнася до услугите за събиране на фрази за търсене, те трябва да се използват както на първия етап, така и по-късно – за редовно разширяване на семантичното ядро.

Процедурата по съставяне на добър списък с ключови думи, такъв, който във времето да направи сайтът Ви силен, е много тромава, трудоемка и бавна.
Нашият екип от специалисти по контент маркетниг предлагат тази услуга. Можете да я заявите, като се свържете с нас.

Цени за съставяне на семантично ядро

Имайте предвид, че семантичното ядро ​​може да бъде голямо (10 хиляди заявки) или малко (100 заявки). Именно и от това зависи крайната цена за съставяне на семантично ядро.

Екипът на W-SEO.com е съставил ориентировъчна цена, за средностатистически сайт, която е 800 лв. с ДДС.

Естествено, цената трудно може да бъде фиксирана, поради индивидуалността на всеки настоящ поект, но ориентир може да се представи.

SEO оптимизация – комплекс от задачи, които, ако бъдат изготвени правилно, с много добро планиране и с ясно поставени цели, които се раждат основно при създаването на семантично ядро, би могло да се получи така, че сайтът Ви да покори първите позиции в Google.

Семантично ядро: маркетинг или SEO

Всъщност тук няма противоречие. За да се отделят правилните фрази за търсене, трябва да се мисли като предприемач, като собственик на бизнес, или маркетолог, и трябва да се притежава опит, аналитични умения, както и добри познания в SEO. Пишем всичко това, за да си дадете ясна сметка, че ако нямате опит в областта на дигиталния маркетинг, тепърва да се учите  е трудно, отнема много време, ресурси и енергия.

Как действаме ние?

На първо място, ние обръщаме внимание на структурата на сайта и спомагаме с препоръки към клиента.
След това правим рисърч и анализ на това, какви заявки отправят потребителите в Google, свързани с тематиката на клиента.

Правим анализ на конкуренцията в дадената област и отсяваме най-интересното.

Свели сме използването на приложения, предлагащи се за семантично ядро, до  минимум, правим почти всичко ръчно, анализираме, „влизайки под кожата на потенциалните клиенти“…

Изследваме броят търсения на дадени ключови думи и фрази и съставяме таблица, която да ползвате занапред.

Групираме ключовите думи и фрази и ги представяме на клиентите по лесен за разбиране начин.

Съставяне на семантично ядро е част от SEO оптимизация и нашите клиенти, които се възползват от месечно SEO получават подобна услуга.

Средна оценка

5 based on 6 votes

Марка

VISEO LTD

Продукт или услуга

Съставяне на семантично ядро