АкваСорс – Суперхраните на AquaSource

2
Добави коментар
rtrtrt
rtrtrt

Мака Енергия е най-новия продукт на АкваСорс. Повишава либидото и жизнеността, за подобрено сексуално удоволствие.

Мака енергия на AquaSource е синергична смес от продуктите:

Мака или корен от Мака (Lepidium meyenii)
Мака е почитана от инките заради благотворните си свойства, а в днешни времена се счита за супер-храна, която повишава енергията и издръжливостта. Супер-храната Мака е част от семейството на кръстоцветните растения, което също включва броколи, зеле, карфиол и репички. Мака съдържа впечатляващ набор от хранителни вещества, което обяснява защо е била основна храна в перу в продължение на векове. Мака е била популярна, както сред мъжете, така и сред жените.

Мака расте на места до 4300м надморска височина, което е прави една от културите, виреещи на най-голяма надморска височина.

Дамяна (Turnera diffusa) Това е билка, използване още от времето на маите и днес се препоръчва за подобряване на сексуалната мощ.

Готу кола (Hidrocotyle asiatica) открита в Далечния изток – тя се използва в кухнята на Шри Ланка, но също така е адаптоген.

Жен-шен (Panax giseng), който също произхожда от Далечния изток , от години се използва в Китай, Корея и Япония заради адаптогенните си свойства, както за подпомагане на поддържането на жизненост и издръжливост..

Мед от манука – Манука е вид чаено дърво, което расте в  Нова Зеландия. Медът от манука е с много силно изразени антибактериални и противогъбични свойства.

Английски билков мед от пореч – Според Wikipedia натуропатите препоръчват пореч при  предменстуален синдром синдром(ПМС) и менопауза, като например горещи вълни . Поречът понякога е препоръчван за облекчаване и лекуване на  настинки, бронхити и респираторни инфекции, и като цяло за своите противовъзпалителни свойства.

AquaSource Мака енергия   е прекрасно съчетание на дамяна, готу кола и жен-шен, както и медове от пореч и манука.

Мака енергия е подходящ за хора, които желаят да поддържат своето либидо, жизненост, издръжливост и сила. За тези, които желаят да направят сексуалните си изживявания по-интензивни.

Сържание:
Екстракт от Мака 5:1
Мед от манука UMF10+
Английски билков мед от пореч
Екстракт от Дюдамяна
Екстракт от готу кола
екстракт от корен на жен-шен 4:1
В основа от глицерин, вода и сок от касис.

Всяка лъжичка осигурява(5мл):
Екстракт от Мака 5:1 -500mg
Мед от манука UMF10+ -250mg
Английски билков мед от пореч -250mg
Екстракт от дамяна -125mg
Екстракт от готу кола -125mg
Eкстракт от корен на жен-шен 4:1 -50mg
Съхранение на стайна температура

МАКА ЕНЕРГИЯ– 150 МЛ

Подходящ за възрастни, които желаят да поддържат своята жизненост, издръжливост и сила.
Подходящ и за вегетарианци.
Чудесно съчетание на съставки, притежаващи адаптогенни свойства: мака, дамяна, готу кола и жен-шен, мед от пореч, мед от манука.

Препоръчителна доза: Една до три  чаени лъжички от 5 ml/ден.  Ако е необходимо разбъркана в малко количество сок или като подсладител на горещи напитки, например какао или чай.