Сглобяеми Къщи

2
Добави коментар

Сглобяеми Къщи

Основна практика е, сглобяемите къщи да се произвеждат от дърво, макар че и металните конструкции от този тип също са възможна алтернатива, която можем да Ви предложим. Интересна особеност за този модел сгради е, че се строят изключително бързо, тъй като се използват готови модули, които се сглобяват на място а мокрите и бавни процеси са сведени до минимум. Изборът на дървен материал като основен елемент в строежа е широко разпространен в чужбина и отдавна се е доказал като печеливш заместник на стандартните къщи. Освен това е важно да се отбележи, че сглобяемите къщи имат множества предимства, които ги правят значително по-привлекателна и дори предпочитана опция. Едно от тях е фактът, че се изграждат от екологично чисти материали, което в последните години е силно дискутиран въпрос и хората все повече и повече започват да се съобразяват със стремежа към намаляване на вредното влияние върху природата, с цел да осигурят една здравословна и чиста околна среда за нас и нашите деца. Сглобяемите къщи са много ефективни по отношение на разход на топлина, тъй като са много добре топлоизолирани и намаляват разходите по отопление през студените месеци. Бързината на строителство също е ключово предимство на сглобяемите къщи – както вече споменахме то се дължи на свеждането до минимум на мокрото строителство, както и на това, че модулите са предварително изработени.

От друга старна този тип строителство предполага голяма свобода в проектите и последователна желана реконструкция на къщите. Използваните материали са значително по-леки от използваните при стандартните къщи и това води до по-голяма устойчивост на постройката при евентуални земетресения и други природни бествия а също така благодарение на специалната обработка на дървесината която прилагаме, нашите сглобяеми къщи са по-устойчиви във времето. И естествено отгоре на всичко това, цените на сглобяемите къщи са много по-ниски като същото се отнася и за техни ремонти и реконструкции не само заради по-ниската цена на материалите, но и поради спестения труд, който е значително по-малко от необходимия при стандартното за България монолитно строителство на къщи.

 

Бързо, ефективно и евтино са точните определения за сглобяемите къщи.

Това е една ниша, която тепърва ще разгръща огромния си потенциал и ще печели сериозни позиции на пазара за недвижими имоти у нас. Положителното отношение към природата, състоящо се в селекцията на екологични материали, както и в харченето на минимални количества електричество за отопление и охлаждане, всъщност са значително търсени и изисквани от днешните потребители. Желанието да живееш в унисон с природата е чувство, което все повече се засилва и завладява хората по света, а със сглобяемите къщи днес сме на една крачка по-близо до реализирането на този си стремеж.

На тази страница можете да попаднете също ако търсите: sglobqemi kashti, sglobqemi kushti, sglobqemi ka6ti, sglobqemi ku6ti, sglobqemi kyshti, sglobqemi ky6ti. Още информация за сглобяемите къщи можете да намерите тук: wiki.