сглобяеми къщи

6
Добави коментар
Spirit4e
Spirit4e

Да построиш собствения си дом е една от най-ярките възможности да изразиш себе си, своето виждане за живота, уюта на дома, красотата и излъчването му. Това е причината, ние от ИзиХоум да полагаме всички усилия за да можем да изпълним изцяло желанията на нашите клиенти и да им дадем дома, такъв какъвто са го пожелали. Затова, ние казваме на нашите клиенти:

Идеята, Строителството, Домът. Снимки: обект Банкя

Дизайнерът на Вашия дом сте самият Вие

Разбира се, нашият екип винаги е на разположение, за да изработи за Вас архитектурния проект, който сте пожелали, като го съобрази с терена за строителство, достъпа, изложенията, климата и всички други съществени фактори, които определят качествата на една сглобяема къща.

Задачите на нашия проектантски екип, обаче съвсем не свършват дотук. Проектирането на сградата е изключително важно защото:

– Добрият проект Ви пести пари – Едно от предимствата да изберете нас е, че Вие имате възможност да одобрите архитектурата на Вашия дом още преди да сте сключили договор с нас.

Ние изработваме, за всеки наш клиент, напълно безплатен идеен проект, който клиента ни може свободно да коригира до момента в който го одобри. Едва тогава, той сключва договор за строителството на сградата, такава каквато я е пожелал и може да си позволи.

Това е най-сигурната гаранция, че Вие, като наш клиент няма да заплатите нито един квадратен метър в повече, като същевременно ще получите къщата, която най-точно отговаря на Вашите желания, изисквания и бюджет.

– Издържаният проект е спокойствие и сигурност – Нашият опит, дългогодишната ни практика и реализираните ни обекти са най-доброто доказателство за качеството на нашата работа. От друга страна, нашият проектански екип се грижи изцяло за подтготовката на пълна проектна документация за всяка сграда, която строим.

Идеята, Строителството, Домът. Снимки: обект Ботевград

Изработвайки проектната документация в пълно съответствие с последните изисквания на българското законодателство, ние лично се ангажираме да обезпечим навременното и безпроблемно издаване на „Разрешение за Строеж” за Вашата сглобяема къща и започване на строителството. Освен това ние се грижим за коректното съставяне на строителната документация по време на строежа заедно с паспортизацията и приемането на готовата сграда с „Разрешение за Ползване (Акт 16).

Какво означава това за нашите клиенти – именно спокойствие и сигурност, че не само ще имат качествен дом, но той ще е построен в съответствие със всички законови изисквания и норми, като по този начин ще гарантира спокойствието на собственика му и сигурността на всеки лев вложен в строителството.

Но ние не спираме дотук, нашите клиенти могат да разчитат на нас и за всички необходими законови процедури и действия, касаещи статута на терена за строителство. Такива, най-често са изработката на план за регулация или план за застрояване (ПУП), изменение на планове за регулация и застрояване (ИПРЗ), проектиране и изграждане или изместване на обекти от техническата инфраструктура.

В случай, че се нуждаете от повече информация или консултация във връзка с инвестиционно проектиране, строителна документация, узаконяване и всички необходими документи, не се колебайте да ни потърсите на посочените адреси и телефони.

Още по темата: Типов проект – За или Против