сглобяеми къщи

7
Добави коментар
Spirit4e
Spirit4e

При избора на нов дом, разбира се, най-важно е качеството. Но това съвсем не означава, че добре построена и качествена къща не може да бъде и достъпна.

Всъщност с ИзиХоум – сглобяеми къщи постигаме именно това – най-добър баланс между безкомпромисно качество и достъпни цени.

Затова, преди да продължим със сухи цифри, нека да видим, какво получиха срещу парите си хората, които избраха да строят с нас.

От публикуваните на тази страница обекти виждаме, че средната строителна цена на сглобяема къща за квадратен метър площ е – 305 Евро. Все пак не се колебайте да се свържете с нас, за да получите конкретна крайна цена за Вашият нов дом.

Освен това, когато ни потърсите, ние с удоволствие ще Ви консултираме относно всички цени, за да можете да определите пълния размер на бюджета, който е необходим, не само за да построите, но дори и да обзаведете новата си къща. Така, ние Ви помагаме да планирате предварително необходимите разходи до стотинка.

Ако все още нямате терен за строителство, ние ще Ви помогнем да изберете или закупите такъв, като Ви консултираме безплатно относно техническите или правни аспекти на сделката.

Не на последно място, ние ще бъдем до Вас и при нужда от финансиране, като заедно с партньорите ни от Уникредит Булбанк ще се погрижим да осигурим при най-добри условия средствата за строителство от които бихте се нуждали.

Детайлно описание на публикуваните обекти

42 кв.м – 13 860 €

120 кв.м – 38 000 €

230 кв.м – 66 700 €

140 кв.м – 43 400 €