Европейски футбол

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Заповед лично от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес е спусната за изчистване на имиджа на Пепе, като детонаторът е поредният инцидент с участието на португалеца – бой в антидопинговата зала на стадиона на Леванте “Сиутат де Валенсия” след напрегнатия мач между двата отбора в неделя вечер. Новината е на “Ел Конфиденсиал”.

Перес смята, че постоянните проблеми около бранителя влияят отрицателно на общественото мнение и вредят и на образа на клуба. Първата стъпка в кампанията бе пускането на необичайно комюнике в понеделник, в което поведението на Пепе преди и след мача се определя като “като за пример”. На “Бернабеу” защитават версията на своя футболист, че виновник за скандала е Серхио Байестерос от Леванте.

Португалецът постоянно е в центъра на вниманието след трансфера си за 30 млн. евро от Порто, като най-големият му гаф бе на 21 април 2009 г., когато стъпка падналия на земята Каскеро от Хетафе, а после удари и съотборника му Албин, за което бе наказан за 10 мача. В биографията му са също агресиите срещу Лисандро и Сисоко от Лион, Чави Торес тогава от Леванте и Меси и Дани Алвеш в Класиките.