Секси рокли за Свети Валентин » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Мили дами, подготвяте ли се за празника на любовта? Ако все още не сте избрали чувствен тоалет за Свети Валентин, ние ще ви помогнем с няколко страхотни модни предложения!

Вече ви дадохме идеи за бельо, аксесоари и закачливи находки с тематичен контекст, но днес ще се фокусираме върху най-женствената дамска дреха – роклята! Тя подчертава извивките на тялото, отразява характера и безспорно е сред най-предпочитаните изкушения в гардероба на нежния пол.

На 14 февруари искаме да сияем в пълния си блясък, затова е важно да заложим на аутфит, който ще очертае нашия темперамент и ще ни накара да се чувстваме комфортно. Нашата модна селекция е подчинена на три различни теми, за да може всяка от вас да открие най-добрия вариант за себе си.

Избрахме модели в класическото и неподвластно на времето черно, романтични предложения в розово и страстни рокли в червени нюанси за огнените момичета. Преобладават елементи, които наблягат на сексапила като: дантела, отворено деколте, пеплум, волани, красива асиметрия в кройката.

Модните находки са от онлайн магазините: boohoo.com, newlook.co.uk, 3suisses.bg и BigBenShop.bg, . Изберете своя стил и покорете за пореден път сърцето на любимия мъж!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Моден хит: рокли в стил Erdem

Секси подготовка за месеца на любовта

Разпродажби на страхотни чанти!

Модна находка: клъч-сърце

Моден гид: На лов за сърца!

Шопинг вдъхновен от Chanel