Хотел Aeolos – остров Скопелос. Почивка през летните месеци на 2013 г.

1
Добави коментар
amigostravel
amigostravel

Описание

Хотел Aeolos се намира на остров Скопелос, в непосредствена близост до едноименния град.Хотелът е построен на брега на морето в типичния за острова архитектурен стил, срещу пристанището в града.Хотелът е един от най-популярните и търсени от туристите, заради условията, които предлага.Построен през 1969 г. и напълно ремонтиран през 2006 г. е идеален за почивка, за търсещите спокойствието сред комфорта и природата,тъй като острова е известен със своята зеленина.Плажът и центърът на курорта се намират на 600 метра, а там може да откриете редица атракции, с които да разнообразите вашата почивка.

Настаняване

Хотел Aeolos предлага настаняване в 60 просторни и светли стаи и апартаменти, оборудвани с всичко най-необходимо: климатик, телефон, сателитна телевизия, интернет достъп, хладилник/минибар, баня с душ/санитарен възел, балкон с изглед море или изглед градина.

Хотелски услуги

Хотел Aeolos предлага на своите гости: бар, снек-бар, открит плувен басейн, конферентна зала, детска площадка, хидромасажна вана, библиотека, колела под наем, коли под наем.