Изработка на уеб сайт

4
Добави коментар
webmotion
webmotion

Изработваме красиви и лесни за ползване уеб сайтове, които Ви помагат да привличате клиенти! Екипът на Уеб Моушън има дългогодишен опит в изработката и поддръжката на уеб сайтове за клиенти от различни отрасли на малкия и среден бизнес. Разработваме с еднакво старание както имиджови, презентационни уеб сайтове, така и уеб портали, блогове, електронни магазини и онлайн каталози.

Уеб сайт от Уеб Моушън

Изработваме динамични и функционални уеб сайтове, съобразени със световните стандарти. Предлагаме гъвкави решения и различни методи за разработка, според нуждите и бюджета на проекта. Работим както с популярните системи за управление на съдържанието (Worpress, Joomla, Drupal, Magento и др.), така и по специфично задание на клиента. Смятаме, че всеки уеб сайт трябва на първо място да изпълнява бизнес целите на клиента. За нас добрият уеб сайт е балансирано съчетание от красива визия, функционалност и удобна навигация, той подчертава корпоративната идентичност и помага за популяризиране на фирмата. В работата си отделяме специално внимание, за да разберем Вашите нужди и желания и да реализираме визията, която очаквате. Стараем се да говорим на Вашия език, да даваме ясни условия и разумни срокове за изпълнение и да Ви консултираме в избора на най-доброто решение за Вашия бизнес. Държим на дългосрочните отношения, базирани на лоялност и грижа за клиента. И тъй като уеб технологиите динамично се променят, имаме грижата да Ви информираме за актуалните тенденции и новите похвати в уеб дизайна и интернет маркетинга.

Нашите сайтове са:

Красиви
Достъпни
Динамични
Лесни за актуализация
С вградена оптимизация
С уникален дизайн

Изработваме:

Фирмен уеб сайт
Електронен магазин
Продуктов каталог
Уеб портал
Личен / фирмен блог
Сайт по специфично задание

 

Процес на изработка на уеб сайт.

Консултиране – на среща с клиента уточняваме целите на проекта, помагаме в изготвянето на уеб стратегия, след което изготвяме оферта и задание за изработка.
Дизайн – създаваме уникална графична концепция на уеб сайта. Стремим се тя да подчертава фирмената идентичност, но най-вече да пасне с изискванията на клиента.
Програмиране – разработваме функционалностите на уеб сайта и системата за управление на съдържанието.
Въвеждане на съдържание в сайта – публикуваме предоставената от клиента информация (текстове, изображения, видео и др.)
Тестване – тестваме уеб сайта за грешки – както по време на разработката, така и цялостно, след неговото завършване.
Инсталиране на уеб сайта в интернет – конфигурираме хостинг акаунт, настройваме собствен домейн и електронна поща и публикуваме сайта в интернет.

Име за Вашия сайт

Проверете дали избраният от Вас домейн е свободен за регистрация. Напишете името, което сте избрали за сайта си, например:
moiatafirma.com