Една от победителките в Toddlers and Tiares – разглезена с прескъпи дрехи, а е само на шест!

2
Добави коментар
Galana
Galana

Една от победителките в Toddlers and Tiares – разглезена с прескъпи дрехи, а е само на шест!

Най-малката милионерка е шестгодишната Исабела Барет. Тя печели един от конкурсите на шоуто за деца модели – “Малки деца и корони” /Toddlers and Tiares/. Впечатляващата й красота й е донесла, както и на нейните родители, впечатляващо състояние. Наред с наградата от шоуто, малката е вземала участие в множество предавания и конкурси, облечена в рокли за хиляди долари, гримирана и съвсем неприличща на малко дете, което сега трябва да играе, а не да печели конкурси и пари. Но явно амбицята на родителите отново няма край. Малката Исабела има дори собствена линия бижута и козметика. Сега малката предприемачка живее живот, който отговаря на нейните богатства.

Исабела разказва пред медиите, че й харесва да е милионерка, защото е супер звезда и се радва на внимание. Тя си е шеф и винаги печелела, в нищо не губела. Малката мис се хвали, че обича обувки и има повече от 60 чифта в гардероба си. Главен виновник и отговорник за състоянието на дъщеря й, може да се каже, че е майката – 39-годишната Сузана, която я е записала на първия й конкурс по красота. Тя разказа пред изданието, че не иска дъщеря й да порасне като разглезено дете и добавя: “Виждате какво се случва с децата-звезди като Бритни Спиърс. Категорично не искат това да се случи и на дъщеря ми. Но тя пък обича хубавите неща, затова я глезим”. И както не искат да израсне като глезено дето, точно това се случва сега. 

Малката звезда се държи точно като такава, като не пропуска да се поглези в мега луксозни хотели и ресторанти. Майка й разказва, че пътуват много, за да може Исабела да участва в конкурсите за красота и в следствие на това, е развила афинитет към петзвездните хотели. Храната също не е като на малко дете. Исабела не яде сандвичи, не пие безалкохолно. Яде само най-скъпите филета и омари. Майка й споделя, че това я прави оригинална, и като част от нейната личност.

По-голямата си част от парите, Бела е спечелила от колекция, която е специално пусната за нея от майка й. Тя се казва Glitzy Girl  и вклщчва гланцове за устни, гривни и велурени капишони. Идеята за линията идва от традицията след всяка победа майката на Бела да гравира титлата й върху гривна. Така момиченцето ще може да се хвали със своите постижения. Междувременно феновете се влюбили в тези дрънкулки и Исабела заедно с майка си са се възползвали от популярността, стартирайки линията.

Клюки.вс препоръчва и: