Проект “Дом”: Визуализация – част 1

1
Добави коментар
malinoto
malinoto

В предишната публикация Ви обещахме, че ще помогнем, когато стигнете до момента, в който трябва да обзаведете Дома си.

Нали помните? Първо трябваше да определите бюджета, с който ще извършвате промените, а после да изберете помещението, върху което ще работите. Да предположим, че размерът на Вашия бюджет е X лв., нека вземем и под внимание стандартите, в които живеем.

В България най-разпространени са панелните сгради. Според статистика на нси, най-голям процент от апартаментите са едностайните. В днешния пример ще се съобразим с тези стандарти и статистики и ще разгледаме пример, в който клиент иска да направи промяна на едностайния апартамент, в който живее.

За да бъдем максимално полезни, направихме следната визуализация:

Фиг. 1 – Визуализация върху скица на едностаен апартамент

Нека предположим, че Клиентът има такъв едностаен апартамент. Нека предположим, че бюджетът вече е определен. Клиентът работи в сферата на услугите и прекарва по-голямата част от свободното си време във всекидневната. Преценил е, че иска да промени всекидневната си. Нека не обръщаме внимание на абстрактното решение да сложи изкуствена тревна настилка на терасата си.

В общи линии, ето как изглежда стаята, която ще бъде променена.

Фиг. 2 – Визуализация на едностаен апартамент

Какво е необходимо оттук нататък на нашия Клиент? Клиентът си е запазил компютъра, телевизора и технологичните джаджи, които има.

Вие как мислите…какво може още да се промени в този апартамент. Очакваме Вашите коментари на фейсбук страницата ни.

Продължение на статията очаквайте скоро.