Мобилни телефони

2
Добави коментар
1000firmi
1000firmi

Samsung Galaxy S Duos предлага всички възможности на модерен смартфон с операционна система Android 4.1 и възможността за работа едновременно с 2 сим карти. Този телефон е силна алтернатива най-нискобюджетните телефони с две сим карти и предлага доказаното качество на […]

Samsung Galaxy S 4 е най-актуалният към момента модел на Samsung от върховата серия на корейският производител. Развитието на линията Samsung Galaxy S е продължено с възможността да изберете вариантът с 8-ядрен процесор.

Телефонът е на флагман и авангард на Samsung. Най-мощният телефон, който може да се ползва за всички приложения. Производителността на мощния процесор е комбинирана с бързата 2GB оперативна памет.

Дисплеят на телефона многократно надвишава дисплеите на преносимите компютри като в повечето случаи ги превъзхожда дори по разделителна способност, която е Full HD. Пикселите са недоловими за невъоръжено човешко око.

Read more »

Samsung Galaxy S Duos предлага всички възможности на модерен смартфон с операционна система Android 4.1 и възможността за работа едновременно с 2 сим карти.

Този телефон е силна алтернатива най-нискобюджетните телефони с две сим карти и предлага доказаното качество на Samsung и линията Galaxy S.  Характеристиките му са достатъчни за да се използва както за офис приложения, така и за най-разпространените игри, като не се жертва времето за употреба на телефона.

Samsung Galaxy S DUOS е подходящ като телефон с две сим карти за икономия от сметките за телефон, за сърфиране в интернет и социалните мрежи, и за употреба на приложенията изискващи операционна система Android.

Read more »