Как да се предпазим и как да неутрализираме черна магия

44
Добави коментар
ani78
ani78

Магията е древно изкуство, благодарение на което са се развили днешните науки. Много хора, отказват да мислят в крак с времето, в което живеят и се опитват всячески да навредят на околните.

Най-доброто средство срещу магии си остава липсата на вяра в тях. Но, съгласна съм, неприятно е да излезеш от дома си и точно пред теб да има счупено яйце. Чудейки се, какво търси то там, да стигнеш някак мигновено до идеята, че някой иска да ти навреди.

За да сте сигурни в посещение на черен магьосник трябва да знаем, че този човек никога няма да ви гледа право в очите.Присъствието му ви навява усещане за нещо мръсно. След напускането му, вие се чувствате изплашени и някакво предусещане за нещастие. Казват, че черните магьосници, за да ви овладеят ще клекнат в краката ви и безцеремонно и бързо ще ги обхванат с двете си ръце, гледайки в пода. Точно тогава ще изрекат магическите слова. Първото лекарство е да бъдем разсъдливи и никога да не даваме повод за гняв. Освен това, ваша снимка не бива да попада в хора, на които нямате вяра. Не бива да си давате дрехите или пък коса, нокти, кожички или пък кръв. Излизайки от дома си, движейки се по улицата, пътувайки винаги си казвайте наум формулата: „Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло, лукаво помишление и сатанинско нападение. Амин.” Ако ви е трудно да я помните, напишете я два пъти и я поставете в малки торбички.

В крайна сметка, трябва да спазвате правилото и да не се събирате с хора, с които ви е неприятно да общувате. Ето и няколко съвета за разваляне на черна магия.

Първи начин

Три вечери подред след 12:30 вечерта, в едно и също време се прави следното:

върху разгорещени до червено въглища се слага увито във вестник едно цяло прясно яйце, но трябва да е домашно т.е. без печат. След, което изричате формулата: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както яйцето се пука, така и черномагьосникът, който ми е направил магията, да се смрази и онемее, докато не се откаже от магията си и сам не я развали. Амин.” Повтаря се три пъти. след пукването на яйцето, върху разгорещените въглени се поставя второ пакетче също от вестник, в което трябва да сте увили три люти чушки и се казва формулата: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както чушките горят, така и магьосникът вътрешно да гори, докато сам не развали магията си. Амин.” Пак се повтаря три пъти. накрая след като чушките са изгорели в третото пакетче се слагат 3 супени лъжици сол, завити в него и се изсипват върху жеравата, за трети път се казва формулата: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа както не можем без сол, така и черномагьосникът да не изтрае без сол, докато не развали магията си. Амин.” Пак се повтаря три пъти, като след всяко „Амин” се плюе по веднъж от към лявата страна. Важно е, че трите процедури се правят три вечери под ред.

Втори начин

Ако горното не помогне, няколко вечери след него, излезте пак в 12:30 ч. вечерта. На открито, на някой кръстопът. Там трябва да счупите едно малко шише със светена вода от църквата и да кажете: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа, когато яйцето пак стане цяло, тогава да се сбъдне магията му, която ми е направил. Амин.” Пак се повтаря три пъти.

11.06.2009/Блага Димитрова