Неугасващата страст между Мерилин Монро и Chanel N°5

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

През далечната 1954 година Мерилин Монро изрича легендарната си реплика „Какво нося в леглото? Chanel N°5, разбира се!” Оттогава вечният секссимвол и вечният аромат са неразривно свързани и съжителстват извън рамките на времето и пространството.

И днес, 51 години след физическата си смърт, Мерилин продължава да диша, благодарение на неостаряващата парфюмна класика. И за да отдадат нужната почит на едно от най-култовите си лица, от Chanel посвещават новата рекламна кампания на N°5 именно на нея.

Освен кадри от публичните появи на Мерилин Монро, видеото включва и неразкриван досега аудио запис, който разкрива част от разговор, провел се между блондинката и журналиста Джордж Белмонт за Marie Clair.

„Задават ми всякакви въпроси. „Какво обличате, когато си лягате? Горнище или долнище на пижама? Или пък нощница?” Затова отговорих: „Chanel N°5”. Защото това е истината! Не искам да казвам „гола“, но това е истината!”

Именно тези думи на легендарната Мерилин са едновременно фон и център на рекламното видео на аромата, на който тя става за първи път лице преди близо 60 години. Може да откриете клипа по-долу в тази статия.

А ако тази информация е представлявала интерес за вас, присъединете се към Jenite във Facebook!