Изработка на уеб сайт

2
Добави коментар
advseo12
advseo12

Изработка на уеб сайт

Процесът по изработка на уеб сайт не е лек, именно уеб сайта трябва да представи Вашия бизнес по подходящият начин. Ето защо ние работим съвместно с клиентите си, водейки постоянна комуникация и обменяйки идеи за да направим едно добро бизнес изграждане на проекта.

Когато разработвамe интернет сайт, ние преглеждаме от всеки един ъгъл неговата функционална и визуална структура. Ние не спираме работа по проекта, докато не удовлетворим идеите Ви, за да получите уеб сайт отговарящ на Вашите изисквания.

За да бъде изработен качествен уеб сайт не е достатъчно той само визуално да изглежда добре.

Начина, по който посетителите възприемат уеб сайта Ви в голяма степен предопределя дали те ще бъдат и Ваши потенциални клиенти. Позиционирането на навигацията, текстовете и изображенията в уеб сайта допринасят за положително усещане у посетителя.

По време на процеса по изработка на дизайн екипа ни съобразява подредбата на модулите в уеб сайта спрямо естествените възприятия на посетителя (пример: погледа на посетителя е естествено насочен в горният, ляв ъгъл при първоначалното преглеждане на интернет страницата).

Текстовете трябва да бъдат приятелски за търсещите машини (SEO Friendly), да не дразнят очите или да обхващат други визуални елементи от сайта. Визуалните елементи (изображения, видеа) трябва да бъдат представени така, че да насърчат посетителя към действие.