Палавата сестра 2

1
Добави коментар

Така, до сега не ви бях споделял за двамата ми най-добри приятели Владо-Якия и брат му Ники-Райха, и двамата бяха скинове като брутални беше меко казано отношението им към циганите и момичетата.

Владо е по големия от двамата, той е много висок много як и брутален пич, яко запален по най-hard порно филмите, младите момичета-okolo18 до 19 годишните и разбира се алкохола и тревата, а когато изпадне от някъде и кокаина
Както си говорехме един ден у нас и гледахме поредната порно касета която Владо донесе, гледайки как едни негри буквално изкъртваха тясното дупе на малолетно русо момиче, след което и се изпикаха в устата карайки я да изпие всичко се сетих за сестра ми и се надървих още повече като си припомних как се празния в девствената и путка и я карам да прави всичко което си поискам, виждайки че съм замислен Владо ме попита къде сам, помислих за момент дали да му кажа за мен и сестра ми и естествено му се похвалих доста подробно.
Показах му снимките които бях направил на сестра ми докато спи, някои от тях бяха доста красноречиви, смисъл тези на които преди да снимам Елица бях раздалечавал бедрата и както си спи по корем, на други от снимките по корем я бях разкрачвал и снимал с отместени на страни прашки, без прашки, а някои от снимките бяха и след като сам се празнил в путето и и ясно се виждаше малкото и девствено путе, бликащо спермата ми.
Пуснах му единствената ми касета(другите един път се уплаших да не ги намерят нашите и изхвърлих на боклука), това беше първата касета която записах със сестра ми и тя беше с сантиментална стойност затова и я запазих.
Владо познава сестра ми доста добре и естествено доста я харесва но понеже ми е сестра и затова не е показвал какви са мислите му за Елица, но след думите ми и снимките които му показах той някак си се отпусна и сега беше вперил очи във телевизора и гледаше как леко и бавно за да не събудя сестричката ми я чуках както си спи по корем. при гледката на разтворените и слаби крака и кура ми които влиза и излиза Владо не се сдържа и ме попита дали може да си направи чекия докато гледа, казах му че нямам нищо против и той започна да си ласка кура гледайки сестра ми, за негово съжаление записа свърши преди да се изпразни и ме помоли да варна леко лентата назад за да може да се изпразни едновременно със мен на записа. Точно в момента на които аз се празнех в путката на сестра ми Владо започна да се празни викайки името на сестра ми.
Сестра ми винаги се е страхувала от братята Владо и Ники, казвала ми е че външността им я отблъсква а бруталността им я плаши и че единственото което я успокоява е факта че са ми приятели и поради тази причина не я закачат.
Когато Елица се прибра и разказах за Владо, казах и че съм му показал снимките и и видео касетата, разказах и че си направи чекия докато гледа как я чукам, на лицето на сестра ми се изписа уплаха, адски се притесни, но аз я притиснах към мен и галейки я леко за главата и казах да не се притеснява понеже Владо без съгласието ми няма да я докосне никога, след малко тя се поуспокои и то точно на време, защото се прибраха нашите и не разбраха че нещо не е наред.
Надвечер към 18:00 часа излезнахме с сестра ми заедно, понеже майка ми след този час не я пускаше без мен, отивахме на кино, щяхме да гледаме Необратимо с Моника Белучи, исках да гледам този филм понеже четох за него че имал много брутална сцена с анално изнасилване на Monica Белучи в някакъв подлец.
бяхме в кино Москва, както сами се досещате на последния ред и за моя радост до Елица имаше само един възрастен около 60-65 годишен мъж, мястото му беше до Елица от ляво а аз от дясната и страна.
Накарах сестра ми да си дръпне максимално полата нагоре и леко да си разтвори бедрата, веднага дядото впи очи в сестра ми, казах и да се облегне спокойно на облегалката и да ми запали цигара.
Елица ми подаваше цигарата да си дръпна, след което и тя си опъваше от същата цигара и така започна филма.
Филма започва по принцип от края, приятеля на Monica е разбрал че е изнасилена и търси изнасилвача сред проститутките разпитвайки ги. . . .
Казах на сестра ми да помоли дядото да и гали косите, при което дъртака веднага започна да гали съсредоточено нейното лице и коси, ръцете му треперейки опипваха и устните и леко разтваряйки ги, сестра ми възрази много и ме погледна доста стреснато когато и казах да попита дядото дали може да си сложи единия крак върху неговия, стиснах и леко ухото и и припомних че ми принадлежи изцяло и че ми е обещала да изпълнява всичко което и кажа. Сестра ми се разкрачи и прехвърли левия си крак между краката на дядото, при което полата съвсем се вдигна нагоре и белите и прашки ясно се виждаха.
Казах на дядото че може да гали сестра ми и по тялото ако желае при което той се извърна към нея и започна да стиска и гали циците и, засмука ухото и, вкара си едната ръка под блузката й и заопипва голите и цици, а аз започнах да и галя путката така през пражките. Сложих и ръката върху члена на дядото и и казах да го гали така през панталона, а дясната и ръка обхвана надървения ми до прасване кур и започна да го мастурбира бавно. На сестра ми и беше неприятно това че грозния и възрастен дядо има достъп до крехкото и свежо тяло, на лицето и бе изписана погнуса от езика на пенсионера които сега и пускаше език в устата. Недвусмислено и показах с жест да го целува и да не му се дърпа повече.
Дядото свали прашките на сестра ми и ги подуши, след което облиза девствената мъзга по тях, след което и дръпна блузката над циците и започна да смучи зърната на Елица стискайки циците и доста силно, аз вкарах два пръста леко в путката и и започнах да и сондирам пичето до девствената и ципа, Елица вече доста възбудена разкопча панталона на дядото и започна да ни ласка куровете едновременно дишайки учестено. Придърпах и лицето към мен и започнах да я целувам страстно, езиците ни се докосваха, вкарвах си езика колкото може по на вътре в устата и. Дядото също вкара един пръст в путката на сестра ми, и след като го предупредих да внимава да не бърка навътре понеже е девствена започнахме двамата да я чукаме със пръсти.
На екрана Monica Белучи лежеше на земята просната от един сводник, той я изнасилваше анално не спирайки да я удря и обижда, сцената беше отвратително брутална и аз усетих че ще се изпразня всеки момент. Направих им знак да си пооправят дрехите и да дойдат със мен.
Тоалетната миришеше на не почиствана отдавна, но сестра ми и застанала на колене, отворила уста за куровете ни придаваше доста по приятен вид. Дядото си биеше чекии гледайки Елица как си върти езичето стенейки ни да се изпразним в устата и, дядото си вкара кура в устата на сестра ми и стискайки главата и започна да изхвърля дъртата си вкисната сперма в гърлото на Елица не позволяваики и да се отдръпне от кура, Елица давейки се погълна всичко. Възбуден от това аз избутах дядото от сестра ми и наврях кура ми на свои ред в устата и, набих и го до сливиците и притиснах главата и докрай към тялото ми. Гърлото и конвулсираше около надървения ми член, започнах бавно да я чукам дълбоко в гърлото, едва едва изваждайки си хуя за да го вкарам отново дълбоко в гърлото и. Гадеше и се и точно когато започнах да се празния в устата и тя не успя да се овладее и започна да повръща на хуя ми.
Запалихме по цигара в тоалетната, взех телефона на дядото за да може ако реша да мога да му се обадя някой ден. Изпушихме си цигарите и излезнахме от киното, след което се разделихме с дядото и с сестра ми тръгнахме с такси да се прибираме в къщи.