Всичко за ерекцията

1
182
Добави коментар
vivi805
vivi805

Ако имате проблем с ерекцията то вие най-вероятно изпитвате чувството че се проваляте в леглото, а също така и като мъж.

Но можете да излекувате този проблем, развивайки добра ерекция и ставайки добър любовник! Това може да ви се струва трудно но всъщност почти всички мъж преминават през този проблем някога.

Липсата на ерекция е много разрушителен проблем: намалява доверието, влияе на връзката, щастието и сексуалното удоволствие. Това е по-лошо, отколкото други сексуални проблеми, тъй като повечето мъж смятат, че трябва да имат ерекция за да правят секс – и в много отношения това е вярно. Има и други начини за постигане на оргазъм у партньорката, но истината е че половината от вълнението е в крайния момент на акта. В крайна сметка какво е секса без ерекция? Какво ще правите когато партньорката изпита своя оргазъм, а вие не ? Ще спрете? Това ли е планирания от вас завършек на акта за двамата?

Разбира се има много причини за липсата на ерекция при мъжа, както понякога и за други сексуални смущения, но съществуват лекарства които могат да премахнат почти всички ерекционни трудности независимо дали причината е сексуална тревожност, липса на сексуална увереност, емоционални проблеми, депресия, или дори физически проблеми. Дори ако проблемът се корени във взаимоотношенията ви, все още можете да се справите с вашите сексуални проблеми, макар че може да се наложи да се решават и други въпроси свързани с взаимооотношенията докато търсите решението на ерекционния проблем.